Kerstpakket zelf samenstellen

kerstpakketten zelf samenstellen? Dat kan met onze Custom Made Kerstpakket service. Hiermee kunt u een kerstpakket zelf samenstellen in bijvoorbeeld de huisstijlkleur van uw bedrijf. En wat denkt u van kerstpakketten die u zelf kunt samenstellen aan de hand van een bijzondere prestatie die u het afgelopen jaar hebt behaald of een jubileum dat u het komende jaar gaat vieren? Kerstpakketten samenstellen is maatwerk. Het kost even iets meer tijd, u bent dan echter wel verzekerd van een origineel, uniek en heel persoonlijk kerstgeschenk.

Custom made kerstpakket zelf samenstellen

Een kerstpakket zelf samenstellen gebeurt aan de hand van uw wensen en uw budget. Een Custom Made Kerstpakket hoeft namelijk niet per se duurder te zijn. Persoonlijker is het wel. Wilt u een kerstpakket zelf samenstellen? Dat hoeft u niet alleen te doen, onze ervaren medewerkers helpen u graag in onze showroom. Het Custom Made Kerstpakket is al te bestellen vanaf 50 gelijke pakketten. U begrijpt dat wij extra tijd en zorg besteden aan deze persoonlijk samengestelde kerstpakketten. Dat leidt automatisch tot een langere levertijd. Uw bestelling moet daarom uiterlijk vrijdag 14 november bij ons binnen zijn. Uiteraard is onze 100% garantieregeling ook op het Custom Made Kerstpakket van toepassing. Wilt u meer weten of een afspraak maken? Neemt u dan contact op met onze klantenservice

 

Kerstpakketten zelf samenstellen is origineel en persoonlijk maar dat hoeft natuurlijk niet duur te zijn. Dat bewijzen wij met onze custom made kerstpakketten. U bepaalt zelf de inhoud en de prijs van pakket, wij verzorgen de rest. Hierdoor kunt u uw kerstgeschenk afstemmen op bijvoorbeeld de boodschap die u met uw bedrijf wilt uitstralen. Met uw eigen kerstpakketten samenstellen voegt u een persoonlijke noot toe en beloont u uw personeel en relaties met een uniek en gewaardeerd eindejaarsgeschenk.

De voordelen van kerstpakketten die u zelf kan samenstellen op een rij:

  • Op maat gemaakt
  • Persoonlijk en origineel
  • Voor elke doelgroep
  • Passend binnen elk budget
  • Te bestellen vanaf 50 gelijke pakketten
  • Uiterlijke besteldatum 13 november

Een selectie uit onze top kerstpakketten!