Wijn met eigen etiket

Wijn met eigen etiket, bijvoorbeeld met een foto of logo en tekst: uniek, persoonlijk en verrassend eenvoudig te bestellen. Dat kan al vanaf 60 flessen, in rood, wit of rosé. U kunt ervoor kiezen zelf het etiket te ontwerpen of het werk uit handen te geven en ons het etiket te laten maken. Op de specificatiepagina leggen we uit hoe het (laten) ontwerpen van het etiket in zijn werk gaat.

Maak van uw relatiegeschenk een origineel geschenk met wijn met een zelf ontworpen etiket. Bestel nu en ontvang uw persoonlijke relatiegeschenk al binnen 10 dagen.

Wijn met eigen etiket:
Zelf te ontwerpen of door onze grafisch ontwerper

  • Te bestellen vanaf 60 flessen
  • Binnen 10 dagen aan huis of op de zaak geleverd
  • Professionele uitstraling dankzij moderne software en grafische afdeling
  • Strakke afwerking dankzij machinale bevestiging van etiket op de fles
  • Full colour gedrukt op hoge kwaliteit glanspapier

Bij Kerstpakket.nl kan je wijn met een eigen etiket bestellen vanaf 60 flessen en is verkrijgbaar in verschillende varianten. Waar u ook voor kiest, alle wijnen zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor alle gelegenheden. Van een blijk van waardering aan het eind van het jaar tot een jubileum, huwelijk, verjaardag of een bedankje, proosten met en goed glas wijn is altijd leuk. Zeker als het gaat om een mooie fles met eigen etiket.

Dit zijn onze lage prijzen voor een rode, witte of rosé wijn met eigen etiket:
60 flessen eigen etiket € 4,99
120 flessen eigen etiket € 4,49
180 flessen eigen etiket € 3,99
300 flessen eigen etiket € 3,49
600 flessen eigen etiket € 2,99

De wijnen met de zelf ontworpen etiketten worden  standaard geleverd in dozen van 6 flessen. Wilt u uw geschenk een nog persoonlijker tintje geven? Wij leveren ook wijnkisten en geschenkverpakkingen in verschillende uitvoeringen zoals een houten wijnkist met logo of full colour foto. En wat te denken van een luxe wijngeschenkdoos geheel naar eigen ontwerp? Wedden dat u daar indruk mee maakt.

De mooiste relatiegeschenken met wijn vindt u hier >>>

Wilt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel dan met onze klantenservice op 053 7600561 of mail naar klantenservice@kerstpakket.nl