Origineel kerstpakket

Een origineel kerstpakket om uw medewerkers en zakelijke relaties echt mee te verrassen? Kerstpakket.nl heeft het! Niet alleen leuk om te krijgen maar ook erg leuk om te geven. Originele kerstgeschenken voor uw medewerkers en zakelijke relaties zijn bijvoorbeeld onze themakerstpakketten als ruimte en sfeer. Originele kerstpakketten die aansluiten op de laatste trends op het gebied van wonen en reizen. Vooral die laatste categorie is de laatste jaren populairder dan ooit. In iedereen schuilt namelijk wel een kok of taartenbakker. Of niet? U kent uw medewerkers beter dan dat wij dat doen. Hebt u twijfels over dat laatste? Dan is een bezoek aan onze banketbakker een optie. Niet zelf bakken maar kant-en-klaar een kakelvers.

Origineel kerstpakket bestellen

Ook onze andere culinaire geschenken vormen absoluut originele kerstpakketten. Zoals de meest smakelijke zalm van onze visboer en de ambachtelijk bereide Italiaanse parmaham. of anders de heerlijke vleesspecialiteiten van onze online slager. Loopt het water u al in de mond bij het zien van deze originele kerstgeschenken? Deze bijzonder smakelijke geschenken hebben ongetwijfeld hetzelfde effect op uw medewerkers en zakelijke relaties. Zij zullen zich meer gewaardeerd voelen dan ooit. En dit jaarlijkse geschenk met extra veel plezier uitpakken. Ook onze gepersonaliseerde geschenken vallen onder de noemer originele kerstpakketten. Een keur aan kerstgeschenken waar u letterlijk en figuurlijk uw stempel op kunt drukken.

Vele soorten originele kerstpakketten

Natuurlijk vindt u bij ons ook duurzame kerstpakketten. Bestaande uit food en non food artikelen. Die op een eerlijke manier zijn geproduceerd met oog voor mens en milieu. En dan zijn daar de nog altijd immens populaire levensmiddelenpakketten. Bomvol ambachtelijk en biologisch geproduceerde lekkernijen. Dit helemaal in aansluiting op de duurzame en biologische trend van de afgelopen jaren. Traditioneel en tegelijkertijd heel erg hip. Daarmee mogen ook deze geschenken zich scharen onder de noemer origineel kerstpakket.

Origineel kerstpakket voor vrouwen

Vrouwen komen van Venus, mannen komen van Mars. Het is een veelgehoorde uitspraak die iedereen herkent. Toch wordt er in de praktijk lang niet altijd rekening gehouden met de verschillen tussen mannen en vrouwen. Zo zijn kerstgeschenken vaak op beide doelgroepen gericht, waardoor ze voor beide groepen nooit écht aansprekend zijn.

Kerstpakket.nl wil in bovenstaande verandering aanbrengen en biedt daarom speciale kerstpakketten voor zowel heren als dames. In dit artikel richten we ons vooral op de pakketten voor vrouwen, die zich onderscheiden door een vrouwelijke uitstraling en een verfijnde productselectie die elke dame uitstekend zal bevallen.

Een product dat veel van onze kerstpakketten voor vrouwen bijvoorbeeld bevatten, is chocolade. Daar houdt toch iedere vrouw van? Ook andere zoetigheden en snoepartikelen zijn wat veel dames betreft niet te versmaden. Bij Kerstpakket.nl selecteren we alleen de allerbeste producten voor in onze kerstgeschenken, zodat uw vrouwelijke medewerkers of relaties genieten van topkwaliteit.

Originele kerstpakketten voor dames zelf samenstellen

Naast een reputatie op het gebied van zoetigheid en chocolade, staan dames bekend om hun voorliefde voor verzorgingsproducten. Ook in dat opzicht bent u bij Kerstpakket.nl aan het juiste adres. Onze pakketten bevatten de beste verzorgingsartikelen voor een unieke wellness beleving. Speciaal gericht op de vrouw, zodat het cadeau altijd een voltreffer is.

Natuurlijk zijn de verzorgingsproducten in onze kerstgeschenken voor vrouwen niet alleen gericht op wellness en ontspanning. Ook meer praktische artikelen zoals make-up, shampoo en handige beauty-accessoires maken onderdeel uit van de geschenken. Wilt u uw vrouwelijke personeel belonen voor een jaar hard werken? Kies dan voor een speciaal pakket van Kerstpakket.nl.

Een laatste productcategorie die in onze kerstpakketten voor vrouwen veelvuldig terugkomt, is die van decoratieve artikelen. De meeste dames hebben een natuurlijk talent voor het leuk inrichten van hun interieur en leuke, decoratieve items zijn hierbij onmisbaar. Lekker eten, verzorgingsproducten en decoratie; het is de ideale mix van de vrouwenpakketten bij Kerstpakket.nl.

Maatschappelijk betrokken | Kerstpakket.nl

In elke straat in Nederland woont wel iemand die zich eenzaam voelt. Zeker met kerst. Alleen met Kerst, dat gun je niemand. Daarom organiseert het Ouderenfonds door het hele land kerstdiners waar ouderen kunnen aanschuiven. Kerstpakket.nl ondersteunt dit initiatief met 100 diners voor ouderen. We make people happy” Laten wij dit samen doen!

En bent u op zoek naar een nóg origineler kerstgeschenk voor uw vrouwelijke medewerkers of zakelijke relaties? Dan bieden wij ook de mogelijkheid om uw pakket geheel zelf samen te stellen. U heeft de keuze uit talloze producten en kunt een grote invloed uitoefenen op de uitstraling van het geschenk.
Wilt u hier meer informatie over aanvragen? Dat kan! Benader ons via klantenservice@kerstpakket.nl of bel naar 053 7600561.