Luxe kerstpakketten

Wij hebben 32 luxe kerstpakketten met de aller hoogste prijs, kwaliteit verhouding voor u geselecteerd!

Combineer een origineel kerstpakket met één van de vele leuke kado’s of wees maatschappelijk betrokken en geef een kerstdiner kado van het Nationale OuderenfondsEen kerstpakket bestellen was nog nooit zo eenvoudig.

Van topkwaliteit. Met topservice. Voor een top geschenkervaring

Luxe kerstpakketten? Schakel Kerstpakket.nl in. Met ons uitgebreide aanbod en onze uitstekende dienstverlening maken wij het verschil. Kerstpakket.nl gaat voor perfectie. Oog voor detail helpt ons daarbij. Een luxe kerstpakket vindt u bij Kerstpakket.nl. Rijk gevuld, gevarieerd en toch betaalbaar. Dat zijn de kernwoorden die van toepassing zijn op al onze kerstgeschenken. Wij hebben mooie producten bij elkaar gevoegd die treffend zijn voor de kerstsfeer. Wij staan garant voor een klantvriendelijke benadering. Onze medewerkers zijn thuis in de branche. Voor luxe kerstpakketten bent u bij ons aan het juiste adres.

luxe kerstpakketten
luxe kerstpakketten

Luxe kerstpakketten bestellen

Kerstpakket.nl staat voor u klaar. We doen er alles aan om onze klanten tegemoet te komen. De samenstelling van onze kerstpakketten. Wordt voor een groot deel bepaald door uw inbreng. Daarnaast spelen ook trends op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Een belangrijke rol bij het samenstellen van onze kerstpakketten. Een succesvolle werkwijze. Die garant staat voor hippe, originele en luxe kerstpakketten. Al bijna twintig jaar. Onze kerstpakketten worden overzichtelijk gepresenteerd in onze vernieuwde webwinkel. Hier vindt u een zo compleet mogelijk aanbod kerstpakketten. Zoals heerlijke kaas van onze Kaasboer. Hier vindt u alles wat u nodig heeft om een uitbundig kaasplankje op tafel te kunnen zetten. Liever een goed gevuld levensmiddelenpakket? U vindt bij ons lux kerstpakket tot 75 euro. Hebt u liever een kerstpakket opgesteld rondom een zonnig thema? Geen probleem om te bestellen. In ons uitgebreide assortiment is namelijk ook ruimte voor een Mediterraans pakket.

Luxueuze kerstpakketten bestellen online

Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit. Voor kerstpakketten bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers gaan graag voor u aan de slag. Wij bieden u een ruime keuze, een klantvriendelijke benadering en gevarieerde pakketten. Uw ideale kerstpakket? U vindt het bij ons. Gegarandeerd! U kunt uw bestelling online plaatsen tot en met vrijdag 15 december.

Maatschappelijk betrokken | Kerstpakket.nl

In elke straat in Nederland woont wel iemand die zich eenzaam voelt. Zeker met kerst. Alleen met Kerst, dat gun je niemand. Daarom organiseert het Ouderenfonds door het hele land kerstdiners waar ouderen kunnen aanschuiven. Kerstpakket.nl ondersteunt dit initiatief met 100 diners voor ouderen. We make people happy” Laten wij dit samen doen!

Al jaren een succesvolle werkwijze. Onze luxe kerstpakketten worden overzichtelijk gepresenteerd in onze vernieuwde webwinkel. Hier vindt u een zo compleet mogelijk aanbod van al onze kerstpakketten. Zoals het luxe kerstpakket gevuld met overheerlijke kaas van onze kaasboer. Hierin vindt u alles wat u nodig heeft om een weelderige kaasplank op tafel te kunnen zetten. Of heeft u liever een goed gevuld levensmiddelenpakket? U vindt bij ons luxe kerstpakketten tot 75 euro. Hebt u liever een kerstpakket opgesteld rondom een zonnig thema? Dat is geen probleem. In ons uitgebreide assortiment is namelijk ook gedacht aan een uitgebreid mediterraans pakket gevuld met Italiaanse vleeswaren en Spaanse tapenade en olijven.

Luxe kerstpakketten online bestellen

Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit. Voor luxe en een origineel kerstpakket bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers gaan graag voor u aan de slag. Wij bieden u een ruime keuze, een klantvriendelijke benadering en gevarieerde pakketten. Uw ideale luxe kerstpakket? U vindt het bij ons. Gegarandeerd! U kunt uw bestelling online plaatsen tot en met 18 december.

Een kerstpakket kopen  snel en gemakkelijk voor uw voltallig personeel. Bent u op zoek naar een bijzonder relatiegeschenk voor uw relaties? Kijk dan ook in onze categorie luxe relatiegeschenken. Voor de echte wijnliefhebber en champagnekenners hebben wij een selectie wijngeschenken samengesteld die met uw smaak pupillen spelen.

Luxe kerstpakketten een uniek concept

Aan het eind van ieder jaar is het weer zover: de feestdagen staan voor de deur. Voor het personeel is dat natuurlijk een heerlijke tijd. Veel vrije dagen en bovendien krijgen ze ook nog eens een verrassing. Een kerstpakket gaat vooral om de beleving en wat erin zit. Als bedrijf kan het lastig zijn om ieder jaar weer met een origineel kerstpakket op de proppen te komen. Je wilt je werknemers en relaties toch ieder jaar weer verrassen met iets origineels. Iets waar ze van genieten. Die garantie heb je met een luxe kerstpakket. Dat is niet alleen een pakket vol met luxueuze artikelen maar je kunt het ook nog toespitsen op een thema zoals wonen, koken of lifestyle. En uiteraard kunt u luxe kerstpakketten samenstellen vol met lekkernijen die passen bij uw relaties.

Wij hebben het 32 luxe kerstpakketten van Nederland. Ons kerstpakketten assortiment van 2020 bestaat uit exclusieve kerstpakketten met alleen de allerbeste producten. De pakketten zijn uitermate betaalbaar; luxe kerstpakketten dus, maar met eenvoudige prijzen! Ons complete assortiment is er speciaal voor medewerkers die iets extra’s hebben verdiend. Denk bijvoorbeeld aan wijn kerstpakketten of prachtige delicatesse kerstpakketten, die alle producten bevatten om zelf lekkere pizza’s te maken. In ons assortiment luxepakketten vind je ook complete BBQ-pakketten met écht alles wat nodig is voor een geweldige BBQ, van houtskool tot een grill en zelfs hamburgers! Bekijk nu wat de populairste luxe kerstgeschenken zijn. Ontdek daarnaast welke luxe kerstpakketten we speciaal voor mannen én voor vrouwen hebben samengesteld.

Oog voor detail

Met een goed oog voor details bieden wij originele en luxe kerstpakketten vol fraaie en smakelijke artikelen. We zijn op de hoogte van de laatste trends op het gebied van luxe en merken. De luxe kerstpakketten zijn gevuld met diverse heerlijkheden, van romige luxe bonbons, smakelijke fudges en overheerlijke sausen.
En ook vindt u in onze luxe kerstpakketten onze favoriete merken als Moët & Chandon champagne en exclusieve topwijnen. Maar ook overheerlijke kazen van kaasboeren uit de regio. Onze luxe kerstpakketten hebben gegarandeerd het effect dat u graag ziet.