Een kerstpakket bestellen was nog nooit zo eenvoudig! Winkelwagen

Zalm van de allerbeste kwaliteit

Wij hebben helaas geen gerookte zalm! Wij hebben wel  18 XXL FOOD KERSTPAKKETTEN met de aller hoogste prijs, kwaliteit verhouding voor u geselecteerd!

— We make it simple! —

Combineer onze xxl food kerstpakketten met één van de 50 originele cadeaus!

Zalm & More

In onze meest luxe kerstpakketten is het niet alleen genieten van gerookte zalm. Om de kerst compleet te maken zijn onze kerstpakketten gecompleteerd met gastronomische olijven, chutneys, confituren, crackers, vleeswaren en romige ambachtelijke kazen – en niet te vergeten flessen de lekkerste wijnen, whisky en Champagnes om de kerst compleet te maken.

Of u nu op zoek bent naar een luxueuze zalmpakketten voor vrienden en familie, of uw kerst wensen aan een gewaardeerde klant of collega wilt sturen, onze kerst- en zalmpakketten zijn een uitstekende keuze – wie zou er nu niet graag een kerstpakket willen ontvangen dat is gevuld met de mooiste gerookte zalm, paté en gravad lax, of zelfs een duizelingwekkend decadent geschenk van Champagne en verse oesters!

Verse zalm, ambachtelijk gerookt

Speciaal voor de kerst hebben wij een selectie gemaakt van onze beste, luxe zalm relatiegeschenken. Doordat wij diverse ambachtelijk gerookte zalm geschenken hebben samen gesteld, is er voor ieder wat wils. Van unieke zalm tastings tot aan het VIP pakket, een breed assortiment met luxe producten. U kunt via onze webshop deze speciaal door ons geselecteerde pakketten kiezen, maar u kunt ook geheel naar eigen smaak een kerstgeschenk samenstellen.

Koop een exclusieve gerookte zalm bij onze ambachtelijke visboer.


Kwaliteit
Duurzaam gevangen vis
Ambachtelijk gerookte zalm
Exclusief assortiment
Online, makkelijk en snel zalm kopen
Luxe kerstpakketten

Zalm roken

Onze gerookte zalm wordt al sinds oudsher ambachtelijk gerookt op een eigentijdse manier. Het geheim van dit ambachtelijke bereidingsproces zit hem in de gebruikte FSC houtsoorten en het receptuur. Deze klassieke wijze van roken zorgt voor een authentieke smaak waardoor onze zalm wordt gewaardeerd door de zalmkenners.
Je kunt de zalm warm of koud roken. Iedereen kent natuurlijk de koud gerookte zalm, maar warm gerookte zalm is een ware delicatesse. Warm gerookte zalm is zacht en behoud zijn structuur en smaak. Heerlijk op een stokbroodje of amuse.


Koud gerookte zalm

Koud roken is een andere manier van conserveren oftewel de bewaartijd langer maken. De temperatuur komt dus niet boven de 25 graden, waardoor de vis niet verhit en dus gegaard wordt. Het onttrekken van vocht gebeurd door het rijkelijk zouten van de vis. Van oudsher is het zouten en drogen van zalm bedoeld om de houdbaarheid te verlengen. In combinatie met roken geeft dit ook nog eens een hele mooie smaak, een fijne bijkomstigheid!


Duurzaam

Onze zalm leverancier respecteert de natuurlijke leefomgeving en is voorstander van een verantwoord beheer van onze natuurlijke bronnen. Daarom is onze wilde Alaska zalm gecertificeerd door het ASMI. Het ASMI is een instituut dat zich ontfermt over vis, schaal- en schelpdieren uit de Pacifische oceaan. Zij draagt zorg voor duurzame vangst (seizoensgebonden) en daarmee behoud van de visbestanden. Voor meer informatie zie www.alaskaseafood.org


Wij kopen onze Noorse zalm bij Global Gap gecertificeerde kwekers.

Onze Albacore tonijn draagt met trots het Blue Quality Label voor verantwoorde vangst en verwerking.

Uiteraard leveren wij alleen paling voorzien van het DUPAN keurmerk. Alleen bedrijven die een actieve rol spelen bij de bescherming van de Nederlandse palingstand mogen dit keurmerk dragen.