Een kerstpakket bestellen was nog nooit zo eenvoudig! Winkelwagen

WIJN KERSTPAKKETTEN

PROOST OP EEN NIEUW JAAR!

Combineer onze 3 wijn kerstpakketten met één van de vele kado’s.

100 originele kado’s | persoonlijke boodschap | maatschappelijk betrokken

U hoeft alleen te kiezen!

kerstpakketten uniek

Wijn kerstpakketten | Top kwaliteit

In deze categorie vindt u een top 3 van bijzondere wijn kerstpakketten van de hoogste kwaliteit. Met bekende wijnmerken voor een nog altijd bijzonder gewaardeerd kerstpakket. Maar ook aantal luxueuze kerstpakketten met moderne accessoires en heerlijke kerst producten.

Maatschappelijk betrokken | Kerstpakket.nl

In elke straat in Nederland woont wel iemand die zich eenzaam voelt. Zeker met kerst. Alleen met Kerst, dat gun je niemand.
Daarom organiseert het Ouderenfonds door het hele land kerstdiners waar ouderen kunnen aanschuiven. Kerstpakket.nl ondersteunt dit initiatief met 100 diners voor ouderen. “We make people happy” Laten wij dit samen doen!

 

 

 

Is alleen het beste goed genoeg voor uw werknemer? Kies dan voor de wijn kerstpakketten van Kerstpakket.nl. Onze luxueuze wijn kerstpakketten ontstijgen het niveau van het gemiddelde kerstpakket en onderscheiden zich door een stijlvolle uitstraling en exclusief karakter. Hiermee steelt uw onderneming gegarandeerd de show!

Wijn kerstpakketten | Proost op een nieuwjaar | Next level

Jouw bedrijf biedt kwaliteit? Wel, dan zouden je kerstpakketten dat ook moeten kunnen weerspiegelen. In een wereld waar iedereen uniek wil zijn, wil jij ook wijn kerstpakketten die het onderscheid maken. Daarom bieden wij extra aandacht aan de kwaliteit van onze producten en merken om echt unieke geschenkencombinaties te creëren. We trekken die kwaliteitsstandaard door in de presentatie van de kerstpakketten en in onze service.

Wijn kerstpakket | Follow up

Een goede geschenkervaring staat of valt met de verrassingsfactor. Je wil iemand verrassen met een kerstpakket.. Een te late levering kan die verrassing natuurlijk helemaal verbrodden. Heel eerlijk? Dat is nu net het moeilijkste. Er kan van alles fout gaan. Daarom krijg jij jouw persoonlijk aanspreekpunt die je bestelling van a tot z opvolgt tot elk geschenk bezorgd is.