Een kerstpakket bestellen was nog nooit zo eenvoudig! Winkelwagen

Kerstpakketten van 45+ euro

Kerstpakketten van 45 + euro en meer kiezen gaat als volgt. U bekijkt ons assortiment dat handig ingedeeld is volgens prijsklasse. En kiest vervolgens uit de verschillende kerstpakketten de geschenken die overeenkomen met uw wensen. U bestelt eenvoudig online en wij verzorgen de rest.

Kerstpakketten van 45+ euro

Het uitzoeken van kerstpakketten van 45 + euro en meer gaat erg eenvoudig. U maakt een keuze uit ons uitgebreide assortiment en wij doen de rest. In onze eigen inpakcentrale wordt uw bestelling zoals Kerstpakketten van 45 + euro en meer met zorg behandeld en verzonden. Uw bestelling wordt vervolgens bezorgd op het door u aangegeven adres. Wilt u uw kerstpakketten op meerdere adressen laten bezorgen? Geen probleem. Laat het ons weten en wij regelen het. Overigens staan wij u ook graag te woord. Als u vragen heeft over op maat gemaakte kerstpakketten of onze gepersonaliseerde kerstgeschenken zoals wijn met eigen etiket of een luxe houten wijnkist met daarop uw logo. Neemt u gerust contact met ons op. Wij helpen u graag. Bij Kerstpakket.nl staat service hoog in het vaandel. Niet voor niets zijn wij al meer dan twintig jaar uw betrouwbare partner op het gebied van kerstpakketten.

Kerstpakket van 45 + euro en meer

Niets is zo mooi als al uw medewerkers verrassen met een schitterend kerstpakket. Nóg mooier wordt het als dat belastingvrij kan. Wij hebben goed nieuws voor u! Binnen de Werkkostenregeling kunt u in vrijwel alle gevallen het kerstpakketten van 45 + euro en meer onbelast schenken. Hoe dat precies zit? Wij leggen het u hier uit.