Een kerstpakket bestellen was nog nooit zo eenvoudig! Winkelwagen

OUD & NIEUW

“DE LEKKERSTE TRADITIE”

Cava, Vegter’s rolletjes met echte slagroom om de vingers bij af te likken!

100 originele kado’s | persoonlijke boodschap | maatschappelijk betrokken

U hoeft alleen te kiezen!

Oud en Nieuw geschenk | De lekkerste traditie

In deze categorie vindt u een top 3 van bijzondere Oud en Nieuw geschenken van de aller hoogste kwaliteit. Heerlijke Vegter’s rolletjes met slagroom voor een nog altijd bijzonder gewaardeerde oudejaarsgeschenken. Maar ook aantal luxueuze kerstpakketten met moderne accessoires en heerlijke kerst producten.

Maatschappelijk betrokken | Kerstpakket.nl

In elke straat in Nederland woont wel iemand die zich eenzaam voelt. Zeker met kerst. Alleen met Kerst, dat gun je niemand. Daarom organiseert het Ouderenfonds door het hele land kerstdiners waar ouderen kunnen aanschuiven. Kerstpakket.nl ondersteunt dit initiatief met 100 diners voor ouderen. “We make people happy” Laten wij dit samen doen.

Is alleen het beste goed genoeg voor uw werknemer? Kies dan voor de natuur kerstpakketten van Kerstpakket.nl. Onze luxueuze ‘tuintje op de vensterbank’ natuur kerstpakketten ontstijgen het niveau van het gemiddelde kerstpakket en onderscheiden zich door een stijlvolle uitstraling en exclusief karakter. Hiermee steelt uw onderneming gegarandeerd de show!

Oud en Nieuw geschenken | De lekkerste traditie | Next level

Jouw bedrijf biedt kwaliteit? Wel, dan zouden je Oud en nieuw geschenken en delicatesse kerstpakketten dat ook moeten kunnen weerspiegelen. In een wereld waar iedereen uniek wil zijn, wil jij ook kerstpakketten die het onderscheid maken. Daarom bieden wij extra aandacht aan de kwaliteit van onze producten en merken om echt unieke geschenkencombinaties te creëren. We trekken die kwaliteitsstandaard door in de presentatie van de kerstpakketten en in onze service.

Oud en Nieuw geschenk | Follow up

Een goede geschenkervaring staat of valt met de verrassingsfactor. Je wil iemand verrassen met een kerstpakket.. Een te late levering kan die verrassing natuurlijk helemaal verbrodden. Heel eerlijk? Dat is nu net het moeilijkste. Er kan van alles fout gaan. Daarom krijg jij jouw persoonlijk aanspreekpunt die je bestelling van a tot z opvolgt tot elk geschenk bezorgd is.