Een kerstpakket bestellen was nog nooit zo eenvoudig! Winkelwagen

Kerstpakketten van 10 tot 15 euro

Een kerstpakket van 10 tot 15 euro voor wie medewerkers eens echt wil verrassen. Met een geweldige blijk van waardering aan het eind van het jaar. Bij Kerstpakket.nl vindt u kerstpakketten in tal van prijsklassen. Zoals het lekker veel gevulde kerstpakket van 10 tot 15 euro. De keuze binnen deze prijsklasse is groot. Van traditionele levensmiddelenpakketten tot de laatste trends. U vindt het bij Kerstpakket.nl.

Kerstpakketten van 10 tot 15 euro

In deze prijsklasse vindt u een bijzonder ruim assortiment kerstpakketten. Niet alleen de welbekende en nog altijd bijzondere gewaardeerde levensmiddelenpakketten. Maar ook luxueuze kerstpakketten met moderne accessoires en heerlijke kerst producten.

Kerstpakket tot maximaal 15 euro

Is alleen het beste goed genoeg voor uw werknemer? Kies dan voor de kerstpakketten van Kerstpakket.nl. Onze luxueuze kerstpakketten ontstijgen het niveau van het gemiddelde kerstpakket en onderscheiden zich door een stijlvolle uitstraling en exclusief karakter. Hiermee steelt uw onderneming gegarandeerd de show!

Kerstpakket van 10 tot 15 euro fiscaal aftrekbaar.
Kerstpakketten uitreiken aan het personeel is natuurlijk prachtig. Nog mooier wordt het als dat onbelast kan. Dat geldt binnen de werkkostenregeling in vrijwel alle gevallen voor het kerstpakket tot 40 euro. Hoe die regeling werkt? Wij leggen het u hier graag uit.