KERSTPAKKETTEN THUIS LATEN BEZORGEN

Uw kerstpakket bij alle ontvangers aan huis laten bezorgen? Kerstpakket.nl regelt het! Een kerstpakket is al decennia hét geschenk om medewerkers te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Een blijk van waardering die in tijden van corona, waarin thuiswerken de nieuwe standaard is geworden of juist nog meer inzet van medewerkers wordt gevraagd, meer op prijs wordt gesteld dan ooit. Het uitdelen van kerstpakketten zal echter een uitdaging worden binnen de 1,5 meter maatschappij. Kerstpakket.nl zorgt dat het mogelijk is en bezorgt uw kerstgeschenk bij medewerkers en relaties aan huis.

Bij Kerstpakket.nl denken we met u mee. Niet door aan te geven wat onmogelijk is, maar door met ideeën te komen die wél mogelijk zijn. Wij denken in oplossingen, zonder daarbij de realiteit uit ogen te verliezen. Want een reguliere kerstborrel zit er niet in dit jaar. Digitaal het glas heffen kan juist wel. En wat is er dan mooier om tijdens die gezamenlijke digitale kerstborrel met z’n allen het zojuist door u geschonken kerstpakket te openen? Zo ziet u live hoe uw geschenk bij iedereen in de smaak valt. Samen met kerstpakket kunt u bovendien een persoonlijke boodschap naar al uw mensen sturen. Daarvoor voegen wij een kerstkaart met unieke QR-code aan de pakketten toe. Zodra die code met een mobiele telefoon wordt gescand, wordt uw persoonlijke eindejaarsboodschap automatisch gestart.

 • Bij ons kunt u bestellen tot 18 december
 • Wij leveren tot 23 december
 • Vanaf 6 kerstpakketten
 • Bezorgkosten  6,95 euro excl. BTW per pakket

PALLETLEVERING
Om uw kerstpakketten op locatie te laten bezorgen is uw bijdrage in het transport 37,50 euro excl. BTW per afleveradres, ongeacht het bestelvolume.
Om de kerstpakketten te laten bezorgen naar de eilanden of andere landen geldt een aangepast tarief.
Deze wordt op aanvraag verstrekt.

KLANTENSERVICE
Vragen over een kerstpakket thuis laten bezorgen: klantenservice@kerstpakket.nl

Zo gaat niemand alleen de kerstdagen in. En als het aan Kerstpakket.nl ligt, viert ook niemand de kerst alleen. Want dat gun je toch niemand? Steun daarom samen met ons het Nationaal Ouderenfonds, dat door heel Nederland speciale kerstdiners verzorgt voor eenzame ouderen. Voor slechts 1 euro per stuk voegen wij een kerstkaart van het Ouderenfonds toe aan elk kerstpakket dat u bestelt. Op de kaart staat vermeld dat u dit goede doel steunt en toont u uw maatschappelijke betrokkenheid aan al uw medewerkers. En belangrijker nog: zo zorgt ook u ervoor dat niemand alleen hoeft te zijn met kerst.

MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN
Geef eenzame ouderen een kerstdiner cadeau

Kerst vieren in je eentje, dat gunt u toch niemand? Toch kent Nederland veel ouderen die de kerstdagen in eenzaamheid doorbrengen. U kunt hen een onvergetelijke kerst bezorgen door samen met Kerstpakket.nl het Nationaal Ouderenfonds te steunen. Voor slechts 1 euro per stuk voegt u een kerstkaart van het Ouderenfonds toe aan uw kerstpakketten. Met de opbrengst van de actie worden door heel Nederland kerstdiners voor eenzame ouderen verzorgd. Daar doet u toch aan mee?!

 • Bestel de kerstkaart van het Nationaal Ouderenfonds voor 1 euro per stuk
 • Wij voegen de kerstkaarten toe aan uw kerstpakket
 • Zo toont u uw maatschappelijke betrokkenheid én…
 • U zorgt ervoor dat eenzame ouderen een onvergetelijke kerst beleven

BENIEUWD GEWORDEN >>

HOHOHO
Met een persoonlijke boodschap thuisbezorgd

Geen kerstborrel dit jaar en toch een kersttoespraak houden? Het kan dankzij Kerstpakket.nl. Eenvoudig, veilig en virtueel. Voor slechts 1 euro per stuk voegen wij namelijk een luxe kerstkaart aan al uw kerstpakketten toe, met daarop een unieke QR-code. Uw medewerkers scannen die code met de mobiele telefoon, waarna uw kerstboodschap automatisch wordt afgespeeld. Zo maakt u uw kerstpakket extra feestelijk en persoonlijk voor al uw medewerkers.

Uw medewerkers ontvangen:

 • Een luxe kerstkaart met logo van uw bedrijf en een QR-code
 • De QR-code linkt automatisch naar uw kerstboodschap
 • Een kerstpakket met daarin deze persoonlijke kerstkaart

Wat u moet doen:

 • Film uw eigen persoonlijke groet en plaats deze op YouTube, Vimeo of uw bedrijfswebsite
 • Mail ons de link en uw bedrijfslogo en wij verzorgen de rest

BENIEUWD GEWORDEN >>