Kerstpakket bestellen

Kerstpakket bestellen! Wij hebben 32 kerstpakketten met de aller hoogste prijs, kwaliteit verhouding voor u geselecteerd!

Combineer het kerstpakket met één van de vele leuke kado’s of wees maatschappelijk betrokken en geef een kerstdiner kado van het Nationale Ouderenfonds. Een kerstpakket bestellen was nog nooit zo eenvoudig.

Van topkwaliteit. Met topservice. Voor een top geschenkervaring

Kerstpakket bestellen

Kerstpakket bestellen doet u dan ook via Kerstpakket.nl. De ruime keus zorgt ervoor dat u altijd wel een pakket vindt dat aansluit op uw wensen. En is dat onverhoopt niet het geval? Dan kunt u altijd nog zelf een uniek geschenk samenstellen met onze handige Custom Made Kerstpakket service. Makkelijk en gegarandeerd 100% origineel!

kerstpakket bestellen
kerstpakket bestellen

Maatschappelijk betrokken | Kerstpakket.nl

In elke straat in Nederland woont wel iemand die zich eenzaam voelt. Zeker met kerst. Alleen met Kerst, dat gun je niemand. Daarom organiseert het Nationale Ouderenfonds door het hele land kerstdiners waar ouderen kunnen aanschuiven. Kerstpakket.nl ondersteunt dit initiatief met 100 diners voor ouderen. We make people happy” Laten wij dit samen doen!

Kerstpakket bestellen online

Kerstpakket bestellen online! De reden achter ons succes is simpel; we nemen nog echt de tijd voor het samenstellen van originele kerstgeschenken. Onze kerstpakketten zijn geen verzameling van lukraak bij elkaar gegooide producten. Maar koppelen een luxe uitstraling vaak aan een overkoepelend thema. Bestellen via onze website is bovendien een fluitje van een cent.

Niet alleen de pakketten zelf. Maar ook de inhoud daarvan kan in hoge mate worden gepersonaliseerd. Kies bijvoorbeeld voor wijn, prosecco of champagne voorzien van een prachtig eigen logo. Of ga nog een stapje verder en presenteer de wijn in een wijnkist met daarop een full colour foto. De mogelijkheden bij Kerstpakket.nl zijn vrijwel onbegrensd.

Kerstpakket bestellen voor uw personeel

Kerstpakket bestellen voor uw personeel! Iedereen vindt het leuk om een kerstpakket te ontvangen en uw personeel vormt hierop geen uitzondering. Uw medewerkers hebben het afgelopen jaar werd hard gewerkt en hebben daarmee een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van uw onderneming. Het is daarom tijd om uw waardering te laten blijken met een passend geschenk! Dat is nog wel eens lastig, want de voorkeuren van medewerkers die qua leeftijd flink verschillen, kunnen nogal uiteenlopen. Via Kerstpakket.nl kunt u daarom kerstpakketten bestellen die zorgvuldig zijn samengesteld. Om aan ieders wensen te voldoen. En heeft u een specifiekere doelgroep op het oog? Dan kiest u gewoon voor een van onze speciale themapakketten!

Kerstpakket bestellen als origineel relatiegeschenken

Kerstpakket bestellen als origineel relatiegeschenk! Net zo divers als uw personeel, kunnen soms ook uw zakelijke relaties zijn. Toch is het zeer belangrijk om niet voor een generiek kerstcadeau te kiezen, maar juist om uw waardering te tonen in de vorm van een geschenk met een persoonlijker tintje. Bij ons is het bijvoorbeeld mogelijk om uw kerstpakket zelf samen te stellen. Zodat u cadeau zonder enige twijfel helemaal uniek is.

Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor de mooiste Kerstpakketten!

Bij ons besteld u ook snel en gemakkelijk een origineel kerstpakket voor uw personeel. Bent u echter opzoek naar een heel bijzonder geschenk voor uw medewerkers. Kijk dan ook eens in onze categorie een kerstpakket kopen. Met oog voor kwaliteit en vernieuwing en staat uw goede relatie met uw klanten hoog in het vaandel. Dan zijn onze luxe relatiegeschenken misschien iets voor u. Voor de echte wijnliefhebber en champagnekenners hebben wij een selectie wijngeschenken samengesteld die met uw smaak pupillen spelen. 

Op tijd uw kerstpakket bestellen

Ieder bedrijf zit er aan het eind van het jaar weer mee in zijn maag: de kerstpakketten. Het is vaak al erg druk bij het afsluiten van het jaar en dan komt dat er ook nog eens bij. Het samenstellen van luxe kerstpakketten kost veel tijd. Zeker als u ook nog eens een aansluitende thematiek wilt hebben, is enige originaliteit wel vereist. Het is natuurlijk logisch dat u daar geen zin in heeft, want u heeft immers een onderneming te drijven. Gelukkig kunt u bij ons uw kerstpakket bestellen. Dit is een fluitje van een cent en heeft veel verschillende voordelen. Allereerst is er altijd een bijzonder thema dat aansluit bij de sector waarin uw onderneming zit. De pakketten zijn samengesteld door echte professionals en er zijn al veel tevreden klanten voor u geweest. Op tijd uw kerstpakket bestellen is dus absoluut aan te raden. Weet u niet welke kerstpakket bij uw sector past? Onze klantenservice heeft genoeg ideeën en help u graag verder.

De hectische decembermaand is zowel zakelijk als privé een aanslag op onze tijd. Dus gelukkig als u door omstandigheden wat laat bent met een kerstpakket bestellen kunnen wij u alsnog van dienst zijn. U kunt bij ons namelijk tot en met 18 december bestellen. Tot en met 23 december kunnen uw kerstpakketten dan nog allemaal geleverd worden. Alle producten zijn van topkwaliteit en dat is ook waar we naar streven. Zo bent u tevreden, maar ook uw personeel of klanten aan wie u het kerstpakket geeft.  U bespaart zo tijd en veel moeite en kunt bezig met waar u wel goed in bent. U hebt bij ons een enorme keuze traditionele kerstpakketten tot meer originele kerstpakketten. Wat u ook zoekt, wij kunnen het leveren. Een kerstpakket bestellen doet u nu heel gemakkelijk online.

Een zelf samengesteld pakket is een gebaar dat uw zakelijke relaties zeker zullen waarderen. Wilt u uw kerstpakketten direct online bestellen tegen concurrerende prijzen? Bekijk het actuele aanbod in onze uitgebreide webwinkel en sla direct uw slag. Neem voor meer informatie contact op via klantenservice@kerstpakket.nl of bel naar 053-7600561.