Een kerstpakket bestellen was nog nooit zo eenvoudig! Winkelwagen

Wijn kado

EEN UNIEK CONCEPT

Combineer onze mooie wijn kado’s met de aller hoogste prijs kwaliteit verhouding met één van de 3 geselecteerde wijn kerstpakketten.

Van top kwaliteit. Met top service. Voor een top geschenkervaring

Een mooie wijn voor in het kerstpakket

De mooiste wijnen! Zo veel mensen, zo veel verschillende smaken. Niet heel gek dat je soms een beetje kado stress krijgt. Voor mooie en lekkere wijnen voor jezelf of voor een ander ben je bij ons aan het juiste adres. Je vindt hier de lekkerste wijnen voor in het kerstpakket

Een leuk kerstpakket bestellen met een mooie wijn is nog altijd enorm populair. Werknemers of relaties vinden het nog steeds ontzettend leuk om rond de feestdagen een goed gevuld kerstpakket met een wijn te ontvangen. Het gaat vooral om de beleving van iets krijgen en de verrassing van wat er in zit.

Wij hebben drie wijn kerstpakketten met de aller hoogste prijs, kwaliteit verhouding voor u geselecteerd! Wijn kerstpakketten die alle verwachtingen overtreffen.

Maatschappelijk betrokken | Kerstpakket.nl

In elke straat in Nederland woont wel iemand die zich eenzaam voelt. Zeker met kerst. Alleen met Kerst, dat gun je niemand. Daarom organiseert het Ouderenfonds door het hele land kerstdiners waar ouderen kunnen aanschuiven. Kerstpakket.nl ondersteunt dit initiatief
met 100 diners voor ouderen. We make people happy together!