Een kerstpakket bestellen was nog nooit zo eenvoudig! Winkelwagen

Wellness kado

EEN UNIEK CONCEPT

Combineer onze wellness kado’s met de aller hoogste prijs kwaliteit verhouding met één van de 3 geselecteerde wellness kerstpakketten.

Van top kwaliteit. Met top service. Voor een top geschenkervaring

Wellness kado voor in het kerstpakket

De leukste wellness kado’s! Zo veel mensen, zo veel verschillende smaken. Niet heel gek dat je soms een beetje kado stress krijgt. Voor leuke en originele wellness kado’s voor jezelf of voor een ander ben je bij ons aan het juiste adres. Je vindt hier de perfecte wellness kado voor in het kerstpakket

Een leuk kerstpakket bestellen met een origineel wellness kado is nog altijd enorm populair. Werknemers of relaties vinden het nog steeds ontzettend leuk om rond de feestdagen een goed gevuld kerstpakket te ontvangen. Het gaat vooral om de beleving van iets krijgen en de verrassing van wat er in zit.

Wij hebben drie wellness kerstpakketten met de aller hoogste prijs, kwaliteit verhouding voor u geselecteerd! Wellness kerstpakketten die alle verwachtingen overtreffen. En zeg nu zelf: wat maakt het nog leuker dat u zelf een wellness kado kunt kiezen voor in het kerstpakket.

Maatschappelijk betrokken | Kerstpakket.nl

In elke straat in Nederland woont wel iemand die zich eenzaam voelt. Zeker met kerst. Alleen met Kerst, dat gun je niemand. Daarom organiseert het Ouderenfonds door het hele land kerstdiners waar ouderen kunnen aanschuiven. Kerstpakket.nl ondersteunt dit initiatief
met 100 diners voor ouderen. We make people happy together!