Een kerstpakket bestellen was nog nooit zo eenvoudig! Winkelwagen

Likeur kado

EEN UNIEK CONCEPT

Combineer onze mooie likeur kado’s met de aller hoogste prijs kwaliteit verhouding met één van de 32 geselecteerde kerstpakketten.

Van top kwaliteit. Met top service. Voor een top geschenkervaring

Een likeur kado voor in het kerstpakket

De lekkerste likeuren! Zo veel mensen, zo veel verschillende smaken. Niet heel gek dat je soms een beetje kado stress krijgt. Voor leuke en lekkere likeuren voor jezelf of voor een ander ben je bij ons aan het juiste adres. Je vindt hier de lekkerste likeuren voor in het kerstpakket

Een leuk kerstpakket bestellen met een origineel likeur is nog altijd enorm populair. Werknemers of relaties vinden het nog steeds ontzettend leuk om rond de feestdagen een goed gevuld kerstpakket met een likeur te ontvangen. Het gaat vooral om de beleving van iets krijgen en de verrassing van wat er in zit.

Wij hebben drie delicatesse kerstpakketten met de aller hoogste prijs, kwaliteit verhouding. En zeg nu zelf: wat maakt het nog leuker dat u zelf een lekkere likeur kunt kiezen voor in het kerstpakket.

Maatschappelijk betrokken | Kerstpakket.nl

In elke straat in Nederland woont wel iemand die zich eenzaam voelt. Zeker met kerst. Alleen met Kerst, dat gun je niemand. Daarom organiseert het Ouderenfonds door het hele land kerstdiners waar ouderen kunnen aanschuiven. Kerstpakket.nl ondersteunt dit initiatief
met 100 diners voor ouderen. We make people happy together!