100% garantie!

Honderd procent garantie op uw kerstpakket bestelling, wij durven dat te bieden. Hiermee bent u ervan verzekerd dat uw geschenk in goede staat verkeert en in de smaak valt. Met onze honderd procent garantie op uw kerstpakket bestelling doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent over onze kerstpakketten en onze service. Om die reden hebben wij ons aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk.

Hierdoor weet u niet alleen dat u honderd procent garantie op uw kerstpakket bestelling krijgt én dat:

  • U veilig kunt betalen
  • U zeker weet bij welk bedrijf u winkelt
  • Uw privacy is gewaarborgd
  • Er sprake is van een onafhankelijke geschillenbemiddeling
  • De Keurmerk-code door onze winkel moet worden nageleefd
  • U een afkoelingsperiode van 14 dagen heeft

Wij kunnen u deze honderd procent garantie op uw kerstpakket bestelling geven omdat wij samenwerken met betrouwbare leveranciers. Bovendien bent u bij Kerstpakket.nl verzekerd van een goede service en een lage prijs.

Kerstpakket.nl heeft bovendien meer voordelen te bieden dan alleen honderd procent garantie op uw kerstpakket bestelling. Naast tal van kant-en-klare kerstpakketten, zoals de altijd populaire volume kerstpakketten en de hippe luxe kerstpakketten, bieden wij namelijk ook Custom Made Kerstpakketten. Dit zijn kerstgeschenken die u, samen met onze professionele medewerkers, samenstelt in onze showroom. Met een Custom Made Kerstpakket voegt een extra persoonlijke noot toe aan het eindejaarsgeschenk. U bepaalt de inhoud en de prijs, wij doen de rest.

Wilt u meer weten over onze honderd procent garantie op uw kerstpakket bestelling, het Custom Made Kerstpakket of een van onze andere producten of diensten? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord.