Een Kerstpakket speciaal voor jou

Een Kerstpakket speciaal voor jou

Stel zelf je kerstpakket samen!

Ben je op zoek naar een kerstpakket voor bedrijven dat écht speciaal is? Een kerstgeschenk dat perfect aansluit bij jouw wensen en die van je collega's of relaties? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Bij Kerstpakket.nl kun je nu je eigen kerstpakket op maat samenstellen. Ja, je leest het goed: een opmaat gemaakt kerstpakket dat volledig naar wens is. Hoe gaaf is dat?

Kies zelf de inhoud voor je kerstpakket

Het samenstellen van je eigen kerstpakket is eigenlijk heel eenvoudig. Je kiest zelf welke producten je in het pakket wilt stoppen. Van lekkere chocolade en heerlijke wijnen tot praktische gadgets en originele geschenken - jij bepaalt wat erin gaat. Zo weet je zeker dat het kerstpakket volledig aansluit bij de smaak en interesses van jouw collega's of relaties.

Een zelf samengesteld kerstpakket is perfect als je op zoek bent naar iets unieks. Misschien wil je wel een pakket dat past bij het thema van je bedrijf, of juist een pakket dat de persoonlijkheid van je team weerspiegelt. Met een opmaat gemaakt kerstpakket kan het allemaal!

Hoe bestel je een kerstpakket op maat?

Oké, je wilt graag meer weten en wilt graag een kerstpakket bestellen dat je zelf hebt samengesteld. Hoe werkt dat precies? Het is eigenlijk heel simpel. Je kunt een opmaat gemaakt kerstpakket bestellen als je minimaal 100 dezelfde pakketten afneemt met een minimale orderwaarde van €2.500,- excl. BTW.

We zoeken samen naar de inhoud en maken een mooi kerstpakket: het is het dubbel en dwars waard. Met een zelf samengesteld kerstpakket maak je gegarandeerd indruk op je collega's of relaties. Het is een geschenk dat laat zien dat je écht aandacht hebt besteed aan hun wensen en voorkeuren.

Samen brainstormen over het kerstpakket

Heb je hulp nodig bij het samenstellen van je kerstpakket op maat? Geen probleem! Onze ervaren medewerkers denken graag met je mee. Telefonische bespreken wat jouw wensen zijn. Misschien heb je al een concreet idee, of misschien zoek je juist inspiratie. Wat je situatie ook is, wij helpen je graag om het juiste kerstpakket samen te stellen.

We houden rekening met je budget, de interesses van je doelgroep en de uitstraling die je met het pakket wilt creëren. Samen komen we tot een kerstpakket dat volledig op maat is gemaakt voor jouw bedrijf of organisatie. Een kerstgeschenk kopen was nog nooit zo leuk en persoonlijk!

Je kerstpakket feestelijk verpakt

Heb je je droom kerstpakket samengesteld? Dan zorgen wij ervoor dat het ook nog eens feestelijk wordt verpakt. We stoppen je zelfgekozen producten in een mooie kerstpakket doos die helemaal in de kerstsfeer is. Zo maak je het uitpakken van het kerstgeschenk extra speciaal voor je collega's of relaties.

Maak een kerstpakket speciaal voor jou

Een opmaat gemaakt kerstpakket is dé manier om indruk te maken op je collega's, medewerkers of relaties. Het is een kerst geschenk dat laat zien dat je aandacht hebt besteed aan hun wensen en dat je ze écht waardeert. Met een zelf samengesteld kerstpakket creëer je een wow-effect dat nog lang zal blijven hangen.

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw eigen kerstpakket op maat. Samen maken we er een mooi kerstgeschenk van. Laat je collega's of relaties versteld staan met een kerstpakket dat speciaal voor hen is samengesteld. Bij Kerstpakket.nl maken we het mogelijk!

Kerstpakket inspiratie nodig? 

Bestel nu jouw kerstpakket voor bedrijven en maak van deze kerst een feest om nooit te vergeten. Met een opmaat gemaakt kerstpakket zet je gegarandeerd een geschenk neer waar nog lang over nagepraat zal worden. Verras je collega's of relaties met een kerstgeschenk kopen dat écht speciaal is. Samen maken we jouw kerstpakket dromen werkelijkheid!