Winters genieten met volumineus kerstpakket

28 nov 2017

Niets is zo gezellig als die knusse winteravonden met het hele gezin rond de open haard. Ook jouw zakelijke relaties en medewerkers kijken alweer uit naar de kerstperiode, als zij samen met hun naasten de laatste maanden van het jaar op onvergetelijke wijze doorbrengen. Een kerstpakket dat hier qua thematiek uitstekend op aansluit, is ons pakket Winters genieten.

Kerstcadeau met winterse uitstraling

Het eerste dat opvalt aan dit kerstgeschenk, is de imponerende uitstraling ervan. De stralende verpakking en vrolijk rood-zwart gekleurde inhoud geven direct prijs dat het om een luxe kerstcadeau gaat waarbij niet is bezuinigd op de inhoud. Ondanks het luxueuze karakter van de artikelen, is dit pakket met € 25 bijzonder voordelig geprijsd.

De prijs is met name concurrerend als we kijken naar de inhoud van het pakket. Met maar liefst 29 artikelen behoort dit kerstgeschenk tot de volumineuzere kerstpakketten op onze website. Het schenken van dit cadeau is dan ook een belangrijk signaal naar uw medewerkers en relaties: u stelt de samenwerking op prijs en wilt dit laten blijken middels een groots gebaar.

Groots zijn overigens ook de afmetingen van het pakket zelf, want de tientallen artikelen nemen logischerwijs de nodige ruimte in beslag. Ontvangt uw zakenrelatie of personeelslid dit kerstpakket, dan voelt hij of zij zich zonder enige twijfel rijkelijk beloond. Een absolute aanrader voor elke organisatie die een goed jaar heeft gedraaid en bestaande relaties verder wil verstevigen.

Boordevol heerlijke lekkernijen

Dan over naar de inhoud van het pakket; want dat is waar het uiteindelijk om draait. Direct in het oog springen de twee grote speculaaskoeken in kerstboomvorm – een treffender symbool van de kerstperiode kan bijna niet worden gevonden. Ook de bijgevoegde atlanta koekjesmix sluit hier uitstekend op aan en valt ongetwijfeld in de smaak bij de ontvanger.

Naast koekjes in allerlei soorten en maten bevat dit kerstpakket echter nog veel meer lekkernijen. Een kleine opsomming: party chocolates, Mars, Pringles, Doritos Bits, pinda’s en Lays Sensations. Aan snacks zal het uw medewerkers en relaties tijdens de kerstvakantie absoluut niet ontbreken! Met de blikjes Pepsi Cola Max of de grote fles appelsap spoelen ze al deze versnaperingen makkelijk weg.

Naast de nodige snacks, bevat dit kerstpakket ook andere producten. Denk aan heerlijke schelpjespasta en authentieke tomatensaus voor het avondeten of krokante toastjes voor tijdens de lunch. Wil de ontvanger van uw pakket rond de kerstdagen nog een weekendje weg? Dan zijn de bijgeleverde voucher droomparken en vakantiecheque van Roompot een mooie extra bonus.