Wijn: hét relatiegeschenk met een romantisch karakter

15 sep 2017

Kent u een collega die wel een vleugje romantiek in zijn leven kan gebruiken? Of een hardwerkende zakelijke relatie die u gegarandeerd blij maakt met een goede fles wijn? In beide gevallen is ons Romantisch uur wijnpakket het ultieme relatiegeschenk. U kunt het schenken rond de kerstdagen, maar natuurlijk ook op ieder ander gewenst moment.

Goede wijn valt altijd in de smaak

Ons Romantisch uur wijnpakket onderscheidt zich in meerdere opzichten van een regulier wijnpakket voor kerst. Laten we beginnen bij het belangrijkste: de fles wijn die is gekozen. In dit geval betreft het een uitstekende Riesling Secco Villa Romeinen, gebotteld in een matte fles met hartjesetiket voor de ultieme romantische uitstraling.

Over de wijn kunnen we kort zijn: die is goed, past bij tal van gelegenheden en maaltijden en valt in de smaak bij zowel beginnende als gevorderde wijndrinkers. Met het schenken van dit romantische pakket neemt u dus zeker geen risico, want de kans is groot dat uw medewerkers of relaties het geschenk sterk weten te waarderen.

Romantisch samenzijn dankzij mooi relatiegeschenk

Die hoge mate van waardering komt niet alleen voort uit de uitstekende wijn, maar ook uit de andere artikelen die het pakket bevat. Voor de ultieme ontspanning zijn een romantische spa kaars en massageborstel toegevoegd. U raadt het al: dat vraagt om een warm bad, een goede wijn en een romantisch samenzijn.

Ook aan de praktische zaken des levens is gedacht, want aan dit wijnpakket zijn voorts nog kleine handdoeken toegevoegd. Handig na het hete bad, maar ook bruikbaar in tal van andere situaties. Geheel in de stijl van dit unieke relatiegeschenk met wijn zijn ze respectievelijk wit en rood gekleurd. Het zijn de kleine details die het verschil maken!

Prachtige verpakking voor romantisch gevoel

De uniforme en romantische uitstraling van de inhoud van het pakket wordt ook doorgezet in de buitenkant. Zoals u gewend bent van Kerstpakket.nl, besteden wij veel aandacht aan de verpakking van relatiegeschenken zoals onze wijngeschenken. De mooie rode geschenkdoos straalt dan ook een en al elegantie en romantiek uit.

Bijna zijn we vergeten het laatste, maar o zo onmisbare ingrediënt in dit wijnpakket te boemen: de twee heerlijke chocolade harten van kwaliteitsproducent Lindt. Natuurlijk ook in bijpassende romantisch-rode verpakking. Steelt uw personeel of zakelijke relatie het hart van zijn partner niet met de wijn, dan is het wel met de chocolade. Veel schenkplezier!