Wijn als luxueus relatiegeschenk

14 jun 2017

Er zijn tal van objecten die u uw medewerkers en relaties als kerst- of relatiegeschenk kunt geven. Van sleutelhangers tot USB-sticks en van bedrukte caps tot pennen in uw huisstijl. Maar laten we eerlijk zijn: de stijl- of originaliteitsprijs gaan deze geschenken niet winnen. Wilt u met uw merk meer klasse uitstralen? Dan is goede wijn het relatiegeschenk bij uitstek.

Wijn: een populair cadeau over de hele wereld

Alleen al de aanblik van een goede fles wijn is voldoende om de ontvanger te overtuigen van de waarde van uw geschenk. Zeker als de fles ook nog eens in een stijlvolle wijnkist wordt geleverd. Naast de esthetische meerwaarde, is wijn ook vanuit praktisch oogpunt een uitstekend cadeau. De drank wordt namelijk wereldwijd gedronken en neemt alleen maar toe in populariteit.

Daar waar de consumptie van dranken zoals bier en gedestilleerde dranken afneemt, laat onderzoek zien dat de internationale wijnconsumptie juist stijgt. Nederland vormt hierop geen uitzondering en zowel witte als rode wijn vinden gretig aftrek bij de consument. Een mooi wijngeschenk vormt hiermee een prima cadeau voor relaties in zowel binnen- als buitenland.

Uniek wijngeschenk als kerstpakket

Als het u specifiek gaat om een mooi relatiegeschenk, is het geven van één goede fles wijn een prima idee. Betreft het echter een meer traditioneel kerstpakket, dan is het combineren van meerdere flessen een goede manier om uw pakket van meer inhoud te voorzien. Bovendien vergroot u hiermee de kans dat uw geschenk bij de ontvanger in de smaak valt.

Combineer bijvoorbeeld een karakteristieke rode wijn uit de Franse Languedoc met een frisse witte wijn gemaakt van de typisch Spaanse druif Macabeo. Zo kunnen uw personeelsleden of relaties zelf kiezen welke fles zij gebruiken, afhankelijk van waar de situatie of het diner om vraagt. Rode wijn gaat bijvoorbeeld goed samen met brie, terwijl vis en witte wijn een onverslaanbare combinatie vormen.

Gepersonaliseerd wijncadeau met logo

De kwaliteit van de door u gegeven wijn komt nog beter tot zijn recht in een feestelijke geschenkverpakking. Bij Kerstpakket.nl kunt u kiezen uit talloze verpakkingsvormen voor uw relatiegeschenk of kerstpakket, zodat u altijd exact de juiste uitstraling creëert. Van luxueus afgewerkte houten wijnkisten tot authentieke wijnzakken; bij ons vindt u het allemaal.

Wilt u uw geschenk van een nog originelere uitstraling voorzien? Kies dan voor onze gepersonaliseerde wijngeschenken. Laat de wijnfles bijvoorbeeld bedrukken met een etiket in uw huisstijl of voorzie een wijngeschenkdoos van uw fullcolour bedrijfslogo. De opties zijn werkelijk eindeloos. Meer weten? Mail ons op klantenservice@kerstpakket.nl of bel naar 053 7600561.