Vier het goede leven met dit sfeervolle kerstpakket

18 nov 2017

Het goede leven is een begrip dat iedereen kent, maar waarvan de betekenis voor eenieder verschillend is. We kunnen echter veilig stellen dat een aantal elementen altijd terugkomt: ontspanning, gezelligheid en lekker eten en drinken. En laat dat nu net de aspecten zijn die ook op de kerstperiode van toepassing zijn! Speciaal ter ere hiervan ontwikkelden wij het sfeervolle kerstpakket The Good Life.

Kerstcadeau met Bourgondische lekkernijen

Lekker eten is het basisingrediënt van zowel ontspanning als gezelligheid en dat vormt dan ook de hoofdmoot van dit kerstgeschenk. Of u het cadeau nu aan uw personeel of zakenrelaties schenkt – de kans is levensgroot dat zij rond de kerstdagen visite over de vloer hebben of deze periode op zijn minst doorbrengen met naasten.

In dat geval komen de Jos Poell toastjes met spelt in dit pakket goed van pas. Beleg ze met levensmiddelen uit de koelkast of gebruik bijgeleverde lekkernijen als Chorizo Extra Pamplona, Prima Donna Maturo kaas en Siciliaanse confiture van cactusvijg. Meerdere combinaties zijn mogelijk en natuurlijk zijn veel van deze producten ook los te gebruiken.

Serveerplank met kwalitatief hoogwaardige uitstraling

Al deze hapjes moeten natuurlijk ook geserveerd worden. Dat doen uw relaties of medewerkers met de blikvanger in dit kerstpakket: de speciale GoodLife elzenhouten food proof serveerplank met handgreep bast van 30 – 35 centimeter. De plank ademt in alles kwaliteit uit en vormt daarmee het ideale visitekaartje van uw onderneming.

Een ander bruikbaar artikel in dit kerstpakket zijn de handige tapasprikkers. Serveer de tapas op de plank en gebruik de prikkers om ze snel en met behoud van schone handen te pakken. Met een lengte van 9 centimeter zijn de prikkers groot genoeg om ook wat forsere tapas moeiteloos op te kunnen pakken. Ze zijn gemaakt van bamboe en komen in een verpakking van 100 stuks.

Luxe kerstpakket en wijngeschenk ineen

Niet alleen is The Good Life een luxueus kerstgeschenk, maar ook is het een van onze populairdere wijngeschenken. Dat komt niet in het minst door de hoogwaardige Spaanse rode wijn Lerin Navarra Tinto Tempranillo, die de show steelt met zijn robijnrode kleur en fruitige aroma’s. De zachte afdronk zorgt ervoor dat hij gegarandeerd in de smaak valt bij uw personeel en zakelijke relaties.

Zoals bij veel van onze kerstpakketten, zijn er ook nog wat overige versnaperingen aan dit smaakvolle kerstcadeau toegevoegd. Yogi & Yousef’s 100% natuurlijke dadels vormen een prima combinatie met de Spaanse wijn en voor de hartige trek bevat het pakket een pikante notenmix. Languit op de bank en voetjes op tafel – laat the good life maar beginnen!