Trakteer uw relaties op een lekkere lunch

04 aug 2017

Wilt u uw medewerkers en relaties eens goed verrassen? Trakteer ze dan op een lekkere lunch! Néé, niet tijdens kantoortijden natuurlijk. Dan wordt er immers al genoeg geluncht. Geef liever uw geschenk in de vorm van een kerstpakket. Want daar waar de meeste kerstpakketten producten voor tijdens het diner of de borrel bevatten, is een lunchpakket pas echt een origineel idee.

Origineel kerstpakket voor de lunch

Elk jaar weer vragen uw medewerkers en vaste zakenrelaties zich af wat ze van u krijgen. En laten we eerlijk zijn – het antwoord op deze vraag is niet altijd verrassend. De meeste relatiegeschenken voor kerst kenmerken zich door een combinatie van traditionele producten zoals lekkere drankjes, smaakvolle borrelhapjes en luxe verzorgingsproducten.

En daar is niets mis mee, want er is een goede reden dat deze artikelen zo succesvol zijn. Ze vallen in de smaak, zowel letterlijk als figuurlijk. Maar wilt u een keer wat anders schenken? Dan is het zaak om out of the box te denken. Om iets te geven, wat uw medewerkers en relaties nooit verwachten. Zoals een origineel kerstpakket vol met lunchspulletjes bijvoorbeeld.

Kerstgeschenk voor teambuilding of relatieversterking

Een kerstpakket wordt traditiegetrouw niet geassocieerd met de lunch, maar vooral met het avondeten of een borrel tijdens kerstavond. Maar waarom eigenlijk? Ook tijdens de kerstdagen moet er geluncht worden – en het prettige is dat de hele familie thuis is. Het is dus de gelegenheid bij uitstek om de lunch tot een groot feest te maken.

Daar kunt u als geen ander voor zorgen door uw relaties een prachtig lunch kerstpakket te schenken. De kwalitatief hoogwaardige artikelen in dit pakket zijn met zorg door ons uitgekozen en kunnen gegarandeerd rekenen op de goedkeuring van de ontvanger. Wilt u nog meer teambuilding creëren of bestaande relaties verstevigen? Maak er dan een bedrijfsuitje van en nuttig de lunch gezamenlijk.

Uniek lunchpakket vol verrassende cadeau’s

Bij Kerstpakket.nl heeft u de keuze uit meerdere kerstpakketten die geschikt zijn voor de lunch. Een bijzondere vermelding in dit kader verdient ons luxe lunchbox pakket, dat maar liefst 16 artikelen bevat en verpakt wordt in een bijzondere doos. De kwalitatieve uitstraling van het geheel komt dan ook beslist overeen met hetgeen u met uw bedrijf wilt uitstralen.

Met heerlijke producten als roombrie, biscottina toast, pelpinda’s en truffels bezorgt u de smaakpapillen van uw medewerkers en relaties een aangename sensatie. Ook andere artikelen zoals een handig lunchtasje, een Landal Greenparks waardecheque en een Nationale Postcode Loterij bon kunnen ongetwijfeld op veel waardering rekenen.