Toon uw waardering met een luxe relatiegeschenk

22 okt 2017

Een bedrijf is niet hetzelfde zonder sterke relaties. Sterker nog: een goede samenwerking met zakenpartners kan het succes van uw onderneming maken of breken. Daarom is het belangrijk om uw zakenrelaties af en toe waardering te tonen. Niet alleen in woord, maar ook in gebaar. Dat doet u bijvoorbeeld met ons relatiegeschenk Luxe waardering.

Klasse van binnen en buiten

Sommige relatiegeschenken stralen aan alle kanten klasse uit en het Luxe waardering pakket valt absoluut binnen deze categorie. Dit geschenk komt verpakt in een bijzondere doos en trekt daardoor direct de aandacht van uw relaties. Maar belangrijker nog dan de luxueuze verpakking is natuurlijk het moment van de waarheid – kan de inhoud ook aan de verwachtingen voldoen?

Zoals het een luxe relatiegeschenk betaamt, is dat bij dit pakket zeker het geval. Het eerste dat opvalt is de grote zwart-witte mand. Deze vormt niet alleen een prima aanvulling op elk modern interieur, maar is ook nog eens zeer bruikbaar als trendy cadeaumand voor rond de feestdagen. Niet voor niets is dit een van onze meest populaire relatiegeschenken voor rond de Kerst.

Bourgondisch eten en drinken

Bij een luxueus relatiegeschenk voor de feestdagen mag een goede fles wijn natuurlijk niet ontbreken. In dit geval is gekozen voor Chamdeville; een mousserende wijn met een helder goudgele kleur die zich kenmerkt door een aangenaam fruitig karakter. Kortom: een toegankelijke wijn die bij alle volwassen familieleden in de smaak valt.

Omdat bij lekker drinken ook lekker eten hoort, bevat het pakket daarnaast tal van overheerlijke versnaperingen. Wat te denken van gezouten pinda’s chips, biscottina toest, hartige sticks, chocolade biscuits, roombrie en zeevruchten? Lekker tijdens de feestdagen, maar ook geschikt voor ieder ander moment gedurende het jaar.

Trendy accessoires voor in huis

In tegenstelling tot onze goedkopere relatiegeschenken, bevat dit pakket ook nog eens diverse bijpassende accessoires. Naast de reeds genoemde zwart-witte mand zijn dat bijvoorbeeld een luxe douchescrub, een heerlijke geurkaars en een mooie zachte handdoek voor een ontspannen avondje wellness in eigen huis.

Ook aan producten voor in de woonkamer is gedacht. De hippe flyer kraftzak en kwalitatief hoogwaardige geurdiffuser maken dit zonder twijfel tot een van de leukste relatiegeschenken in ons assortiment. Om het feest helemaal compleet te maken, vindt uw zakelijke relatie in de doos ook nog eens een Nationale Postcode Loterij bon en een Landal GreenParks waardecheque.