Terug naar de Gouden Eeuw

29 okt 2017

De Gouden Eeuw: het is een periode waarin Nederland floreerde. Op economisch vlak was er sprake van grote groei en dat uitte zich onder meer in prachtige kunst, technologische innovatie en een stortvloed van nieuwe luxe producten in de markt. Symbool daarvoor staat dit kerstpakket, dat met al zijn luxe en luister het ideale blijk van waardering vormt richting medewerkers en relaties.

Goud staat symbool voor luxe

Het eerste dat uw personeel opvalt bij ontvangst van het Gouden Eeuw kerstpakket is de uitstraling ervan. De gouden gloed van de inhoud ademt de luxe uitstraling en het feestelijke karakter die zo goed bij de kerstperiode en de jaarwisseling passen. Dit kerstgeschenk voelt als een luxueus cadeau en dat is ook precies de bedoeling van u als gulle gever.

Natuurlijk is het niet alleen goud en glans wat de klok slaat, maar onderscheiden de producten in dit kerstpakket zich ook in andere opzichten door hun luxe karakter. Bij de samenstelling van dit kerstgeschenk is duidelijk gekozen voor kwaliteit en daarom hebben de artikelen een ambachtelijke inslag en bevatten zij de allerbeste ingrediënten.

Kerstpakket met heerlijke etenswaren

Dat blijkt onder meer uit de etenswaren, die garant staan voor meerdere dagen heerlijk genieten tijdens de kerstperiode. Wat te denken van luxe tonijnpaté, ambachtelijke tomatensaus of heerlijke Grazioso chocola met crème vulling om van te watertanden? Voeg de authentieke Castellino penne rigate toe en de basis is gelegd voor een heerlijk kerstdiner met Italiaanse inslag.

Ook na het uitgebreide tafelen is er tijdens de feestdagen nog ruimte in de maag. Daarom hebben wij verschillende overheerlijke versnaperingen toegevoegd, die goed van pas zullen komen tijdens het luie bankhangen of het gezellige familiebezoek. Denk aan party chocolates, goudbeertjes, kaasbolletjes en een heerlijk cakerol – natuurlijk in het goud!

Kerstgeschenk voor jong en oud

Die overvloed van eten moet natuurlijk wel worden weggespoeld met wat vocht. Ook in dat opzicht blijkt dit kerstpakket een gouden keus. Blikvanger in dit kerstgeschenk is zonder twijfel de grote fles Merlot, de wijnsoort die tijdens elk gelegenheid en bij ieder publiek in de smaak valt. Voor de bierliefhebber is er gekozen voor 2 pilsflesjes Hertog Jan.

Drinken de ontvanger van het kerstpakket of zijn gezinsleden geen alcohol? Geen nood, want dit kerstcadeau bevat ook Lands Beste appelsap en thee van de allerbeste kwaliteit. Het geheel komt met een voucher droomparken, vakantiecheque roompot, een wijn waardecheque en verpakt in een flonkerende doos!