Stoere kerstpakketten voor mannen

22 apr 2017

Veel kerstpakketten bevatten voor ieder wat wils. Dat is aan de ene kant de kracht, maar aan de andere kracht de zwakte. Juist door het generieke karakter zullen zulke pakketten er namelijk nooit écht uitspringen. Neem alleen al de verschillen in wensen tussen mannen en vrouwen. Speciaal daarom bieden we bij Kerstpakket.nl stoere kerstpakketten voor echte mannen.

Stoer kerstpakket uitkiezen voor heren

Een speciaal kerstpakket voor mannen komt in veel situaties goed van pas. Want laten we eerlijk zijn: in sommige sectoren zijn nu eenmaal meer mannen dan vrouwen actief. Als werkgever in de bouw, auto-industrie of ICT is een speciaal kerstgeschenk voor heren dan ook ideaal. Zo geeft u uw medewerkers een cadeau waarvan ze echt blij worden en levert u een bijdrage aan het verminderen van verspilling.

Mannen die als voornaamste hobby’s klussen en sport kijken hebben, zult u immers niet snel blij maken met een gezichtsmasker of decoratieve artikelen voor in huis. Beter verrast u hen met een origineel kerstgeschenk voor mannen, vol met stoere artikelen die in het dagelijks gebruik echt van pas komen. Uw mannelijke personeel zal dit gebaar van uw kant ongetwijfeld weten te waarderen.

Eten en drinken van topkwaliteit

Het is een algemeen bekend gegeven: veel mannen zijn niet vies van een Bourgondische levensstijl. Een lekker speciaalbiertje of een goede wijn begeleid met een heerlijke kaas of worst klinkt veel heren als muziek in de oren. Omdat we bij Kerstpakket.nl de beroerdste niet zijn, hebben we deze zaken in veel van onze pakketten verwerkt.

Uiteraard vormen deze artikelen een belangrijk onderdeel van onze kerstpakketten voor mannen. Kaas, wijn, vleeswaren, olijven en andere overheerlijke delicatessen; wij weten als geen ander waar een mannenhart sneller van gaat kloppen. Bovendien bent u bij ons verzekerd van topmerken van de hoogste kwaliteit, waardoor u uw personeel of relaties ook echt iets unieks schenkt.

Ook verzorgingsproducten onderdeel van stoer kerstgeschenk

Hoewel kerstpakketten voor mannen natuurlijk een stoer karakter hebben, heeft de moderne man tegenwoordig ook een toegankelijker kant. Zo wordt persoonlijke verzorging voor heren bijvoorbeeld steeds belangrijker. Ook daar hebben we bij Kerstpakket.nl aan gedacht, want zelfs onze meest stoere kerstgeschenken bevatten weldadige verzorgingsproducten voor mannen.

Bent u op zoek naar originele kerstcadeaus om uw zakelijke relaties en medewerkers mee te verrassen? Overweeg dan zeker eens een van de stoere kerstpakketten op onze website. Neem bij vragen vrijblijvend contact met ons op via klantenservice@kerstpakket.nl. Bellen kan ook; via 053 7600561 staan onze behulpzame specialisten u graag te woord.