Stoer kerstpakket voor jong en oud

27 okt 2017

Met elke generatie komt nieuwe innovatie. En het is juist die innovatie die kan zorgen voor verbinding met eerdere generaties. Dat bewijst dit stoere en innovatieve kerstpakket, dat zich kenmerkt door een combinatie van heerlijke versnaperingen met vooruitstrevende technologie. Dit is het ideale kerstgeschenk voor jong en oud.

Kerstpakket met mobiele accessoires

Daar waar in het verleden alleen de jongste generatie beschikte over een smartphone, is dit tegenwoordig allang niet meer het geval. Van schoolgaande kinderen tot hoogbejaarde ouderen; bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een mobiele telefoon op zak. En dat zorgt ervoor dat mobiele accessoires als cadeau doorgaans altijd in de smaak vallen.

Dat is de reden waarom dit kerstpakket een handige smartphone standaard bevat. De huidige generatie telefoons is krachtig genoeg om lange films in hoge kwaliteit vloeiend af te spelen, maar het in je handen houden ervan blijft natuurlijk een nadeel. Met de smartphone standaard is dat verleden tijd, want hierdoor blijven je handen vrij en kun je zorgeloos genieten van je media. Waar je ook bent!

Trendy koptelefoon voor muziek en films

Hoewel de ontvanger van jouw kerstpakket blij zal zijn met de smartphone standaard, geldt dat wellicht niet voor zijn of haar omgeving. Het bekijken van films of het beluisteren van muziek op een telefoon brengt immers veel geluid met zich mee, wat anderen soms kan storen. Het openbaar vervoer is hier een goed voorbeeld van.

Dit kerstgeschenk komt daarom met een prachtige koptelefoon, zodat anderen geen last hebben van het geluid van films, muziek en andere media. Bijkomend voordeel is dat de koptelefoon ook nog eens resulteert in een prachtige geluidsweergave en zeer comfortabel draagt. Urenlang gebruik achtereen is dan ook geen enkel probleem.

Kerstcadeau met lekkere versnaperingen

De laatste gadget in dit kerstpakket die we niet onbenoemd willen laten, is de speciale virtual reality bril. VR wordt steeds populairder en met deze bril krijgt de ontvanger van jouw geschenk alvast een voorproefje van dat wat mogelijk is in de toekomst. De bijgeleverde grijze tas is bij uitstek geschikt om alle cadeaus makkelijk in te vervoeren.

Zoals het een echt kerstgeschenk betaamt, bevat het natuurlijk ook een aantal lekkernijen om tijdens de kerstdagen van te kunnen genieten. Denk aan gezouten pinda’s, chips met zeezout en heerlijke plakjes droge worst. Voor tijdens de kerstfilms bevat dit luxe kerstpakket ook popcorn met kaneelsmaak en een paar flesje Coca Cola.