Schenk een volume kerstpakket

16 jun 2017

Als u uw medewerkers of relaties blij maakt met een geschenk, heeft u het liefst dat ze er zo lang mogelijk plezier van hebben. Natuurlijk is een dure fles wijn een relatiegeschenk met een luxueuze uitstraling, maar het nadeel is dat deze na slechts één keer gebruik al op is. Zoekt u een cadeau dat een langer leven is beschoren, dan adviseren wij zonder twijfel het volume kerstpakket.

Wat is een volume kerstpakket?

Zoals de naam al enigszins verklapt onderscheidt het volume kerstpakket zich door het grote volume van de inhoud. En dat heeft nogal wat voordelen. Al bij de eerste aanblik van het geschenk zal de ontvanger blij verrast zijn over de grootte. Want laten we eerlijk zijn: een groot cadeau maakt nu eenmaal meer indruk dan een klein presentje zoals een kaart.

De meerwaarde die een volume kerstpakket biedt op het gebied van uitstraling mag dan ook niet worden onderschat. De grote afmetingen van het kerstgeschenk bieden u daarnaast ook nog eens meer ruimte om huisstijlelementen of andere communicatie-uitingen te verwerken. Met zo’n groot pakket kunt u simpelweg alle kanten op.

Groot volume voor maximale veelzijdigheid

Naast de uitstraling, draait het bij een kerstgeschenk natuurlijk vooral om de inhoud. Welnu, ook op dat gebied gooit het volume kerstpakket hoge ogen. Want daar waar u bij een of meerdere kleine geschenken het risico loopt dat ze niet in de smaak vallen, bevat een volume pakket altijd voor ieder wat wils.

U kunt immers zoveel artikelen kwijt in het pakket, dat er altijd wel een voltreffer tussen zit. En is dat een keer niet het geval? Dan is er altijd wel een familielid of kennis die de ontvanger graag uit de brand helpt. Hoe dan ook; uw pakket komt door de grootte en veelzijdigheid onder de aandacht van een brede doelgroep en heeft hiermee een maximale communicatiewaarde.

Kerstpakket voor de hele familie

Volume kerstpakketten zijn over het algemeen erg familiegeoriënteerd en zijn hiermee bij uitstek geschikt voor het hele gezin. Van gezonde snacks voor de kleintjes tot lekkere biertjes voor papa en luxe verzorgingsproducten voor mama. Dit verklaart waarschijnlijk het succes van de pakketten, want voor de ontvanger met een gezin is het natuurlijk bijzonder leuk om met zo’n geschenk thuis te komen.

Het laatste voordeel van een volume kerstpakket hebben we nog onbenoemd gelaten en dat is de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Dit type pakket is speciaal ontwikkeld om voor een relatief lage prijs een zo groot mogelijke inhoud te bieden. Dat betekent dat u uw medewerkers of relaties voordelig een mooi kerstgeschenk kunt geven dat gegarandeerd een onuitwisbare indruk achterlaat.