Schenk een verrassend kerstpakket met champagne

17 aug 2017

Bij champagne denken de meeste mensen al snel aan Oud en Nieuw. Of aan een Formule 1-coureur die een champagnefles ontkurkt na een spectaculaire overwinning. In de praktijk zijn er echter tal van gelegenheden waarvoor een veelzijdige drank als champagne zich leent. Zo is het bijvoorbeeld het ideale kerstgeschenk voor in een mooi kerstpakket.

Kerstpakket met champagne ideaal tijdens kerstdagen

Een van de eerste associaties die mensen hebben bij het zien van een champagnefles, is dat van een feestje. Als er champagne wordt geschonken, valt er iets te vieren. En natuurlijk is dat met de kerstdagen ook het geval. Al is het alleen maar het feit dat u deze gezellige feestdagen doorbrengt met vrienden en familie – iets wat niet iedereen gegeven is.

Een andere associatie die mensen hebben met champagne is die van luxe. Champagne wordt over het algemeen gezien als een dure drank en een goede fles kost inderdaad meer dan een eenvoudiger drank zoals bier. Het is juist deze luxueuze uitstraling die champagne geschikt maakt als kerstgeschenk en in het bijzonder als onderdeel van een luxe kerstpakket.

Champagne geschenk voor Oud en Nieuw

Hoewel champagne een verrassend maar uiterst effectief cadeau is voor tijdens de kerstdagen, zijn er veel mensen die de fles bewaren tot de jaarwisseling. Dat is traditiegetrouw immers hét moment om een champagnefles te ontkurken en bovendien is dit moment na de kerstperiode nog slechts enkele dagen verwijderd.

Met welk doeleinde u uw medewerkers of zakenrelaties ook een fles champagne schenkt; u weet dan ook zeker dat de fles altijd goed terecht komt. Of de ontvanger de fles nu ontkurkt in de gezelligheid van de kerstdagen of de euforie van Oud en Nieuw – uw cadeau valt zonder twijfel in goede aarde en wordt gegarandeerd binnen korte tijd gebruikt.

Stijlvol geschenk in unieke verpakking

Dat laatste is uniek, want dat is zeker niet bij alle kerst- en relatiegeschenken het geval. Andere luxe relatiegeschenken blijven veelal ongebruikt op de plank liggen, terwijl een fles champagne vrijwel zonder uitzondering met veel enthousiasme wordt onthaald. Een uitzondering is natuurlijk wanneer de ontvanger geen alcohol drinkt – dit is iets om goed op te letten.

Bij Kerstpakket.nl heeft u uiteenlopende mogelijkheden om uw champagnegeschenk op te laten vallen en te voorzien van de unieke huisstijl van uw organisatie. U kunt de fles champagne bijvoorbeeld geven als onderdeel van een uitgebreider kerstpakket of juist als uniek geschenk in een losse kist. Informeer bij ons vrijblijvend naar de uitgebreide mogelijkheden.