Royaal gebaar aan medewerkers en zakenrelaties

16 nov 2017

Wilt u aan het einde van het jaar een royaal gebaar maken naar uw personeel en relaties? Dan is ons Royaal gevuld pakket het ideale kerstgeschenk. Dit kerstpakket is royaal in alle gradaties van het woord – het is koninklijk in zijn uitstraling, groots in zijn voorkomen en hoog van kwaliteit. Dit is het ideale kerstcadeau als u uw waardering in woord en gebaar wilt laten blijken.

Wijn: het kerstgeschenk bij uitstek

Het vertegenwoordigt in zijn eentje vaak een compleet kerstpakket en valt vrijwel altijd letterlijk in de smaak. We hebben het hier natuurlijk over een goede fles wijn, die met zijn bourgondische uitstraling en grote bruikbaarheid altijd welkom is bij uw personeel of relaties. Verschil is dat dit kerstpakket niet één, maar liefst twee flessen wijn bevat én daarnaast nog een overvloed aan andere producten.

Laten we ons in eerste instantie beperken tot de wijn zelf. Want die liegt er niet om. Voor de rode wijn hebben we gekozen voor een Cantado Cabernet Sauvignon en voor de witte wijn pronkt er een Cantado Chardonnay in dit kerstpakket. Niet toevallig gaat het om twee van de populairste druivensoorten, waardoor de wijnen door vrijwel iedereen als lekker worden ervaren.

Laat uw relaties niet dorstig achter

Zijn er onder uw medewerkers weinig echte wijnliefhebbers? Ook dan slaat u de plank niet mis met dit kerstpakket, want de kans is groot dat ze wel een biertje lusten. Speciaal daarvoor hebben wij aan dit geschenk twee Warsteiner winterbiertjes toegevoegd, die door hun uitgesproken karakter qua smaakbeleving uitstekend aansluiten op de koude winterdagen rondom de kerstperiode.

Ook aan de kleinere gezinsleden is gedacht, want in de vorm van twee flesjes Coca Cola en een pak Dubbelfris framboos-cranberry kan de ergste dorst ook zonder alcoholhoudende dranken worden gestild. Dat is het wat betreft de dranken in dit kerstpakket, maar niet getreurd: ze worden vergezeld door talloze etenswaren en heerlijke versnaperingen!

Kerstpakket boordevol lekkernijen

De etenswaren in dit volumineuze kerstpakket zijn zo legio, dat we maar een kleine greep eruit kunnen belichten. Nestlé KITKAT, kerstkoek, Van Delft chocoladebiscuit, Lays naturel chips en Verkade beschuit naturel zijn slechts enkele voorbeelden van de lekkernijen die dit kerstgeschenk bevat. Handig voor onderweg, op werk of gezellig thuis tijdens de kerstperiode.

Ook aan de lunch en het avondeten is gedacht in de vorm van soepstengels, Honig basis macaroni & spaghetti, chocoladevlokken, Nutella, Bolletje schuddebuikjes en Frutesse appelstroop. Dit is nog slechts een tipje van de sluier, want dit pakket bevat nog tientallen andere artikelen die de moeite van het schenken meer dan waard zijn. Bestel dit cadeau direct op onze website voor uw medewerkers of relaties.