Rood kerstpakket voor de kleine portemonnee

05 okt 2017

De kerstperiode staat bekend om zijn sfeer. De pracht en praal van een stralende kerstboom en de weelderige luxe van een uitbundig kerstdiner; een beetje overvloed hoort bij de kerstdagen. Maar laten we eerlijk zijn: de beste kerstcadeaus zijn lang niet altijd de duurste. Dat bewijst ons leuke kerstpakket Rood tasje wel!

Budgetvriendelijke vorm van marketing

Het Rood tasje kerstpakket is speciaal samengesteld voor de bescheiden portemonnee en is daarmee ideaal geschikt voor organisaties die tijdens de komende kerstdagen niet al te uitbundig willen uitpakken. Daar kunnen tal van redenen voor zijn; soms is het wegens omstandigheden niet gepast, of andere keren zit het op zakelijk vlak even tegen.

Juist in dat laatste geval is het van belang om de banden met medewerkers en zakenrelaties nog eens stevig aan te halen. Het niet versturen van een kerstgeschenk is zonde en een onbenutte kans om je onderneming nog eens onder de aandacht te brengen van personen die er toe doen. Kies daarom voor de gulden middenweg en bestel ons budgetvriendelijke Rood tasje kerstpakket.

Zo doeltreffend kan een goedkoop kerstpakket zijn

Dit leuke kerstpakket is niet alleen een prima keuze vanuit budgettair oogpunt, maar onderscheidt zich ook door zijn veelzijdige inhoud. Iets zoets, iets hartigs en iets te drinken – wie wil dat nu niet als kerstcadeau ontvangen? Daar waar dit soort versnaperingen altijd in de smaak vallen, is dit lang niet altijd het geval bij dure gimmicks en decoratieve items in pakketten.

Natuurlijk ben je nieuwsgierig welke hapjes en drankjes dit kerstgeschenk zoal bevat. Wat te denken van heerlijke Croky chips naturel, Marshmallows, Maltesers, Skittles en theebiscuitjes? Natuurlijk hoort er bij theebiscuitjes ook thee en zit er standaard een blikje Coca Cola in de tas. Is het niet de ontvanger van het pakket zelf, dan zijn het wel zijn gezinsleden die het pakket met open armen verwelkomen!

Verpakking kerstpakket ook bruikbaar als boodschappentas

De inhoud van dit kerstpakket wordt op handige wijze verpakt in de tas, waardoor de ontvanger van het kerstcadeau geen tijd hoeft te verspillen aan het openen van een onhandige verpakking. De efficiënte verpakkingswijze bespaart ook nog eens de nodige kosten, terwijl de uitstraling nog altijd kenmerkend is voor die van een echt kerstpakket.

Natuurlijk is de stevige bruine kraft tas met hengels gewoon herbruikbaar als boodschappentas. Dat biedt grote meerwaarde voor je onderneming, want elke keer dat jouw relatie de tas gebruikt wordt hij aan jouw merk herinnerd. En dat bewijst dat een voordelig kerstpakket net zo doeltreffend kan zijn als een luxere variant!