Origineel kerstgeschenk in ambachtelijke schatkist

30 nov 2017

Kisten met een oude, verweerde uitstraling zijn tegenwoordig helemaal trendy. Je treft ze aan in bijna elk interieur en ze zijn er in vele soorten en maten. Misschien dat ons kerstpakket Ambachtelijke schatkist daarom zo populair is onder medewerkers van bedrijven en hun zakelijke relaties. Dit kerstgeschenk vormt de ultieme mix tussen uitstraling, inhoud en budget.

De aantrekkingskracht van een schatkist

Al van jongs af aan oefenen schatkisten een mysterieuze aantrekkingskracht uit op mensen. Het kind dat in elk van ons schuilt, stelt bij het zien ervan bijna automatisch de vraag: “Wat zit er in die kist?”. Bij het kerstpakket Ambachtelijke schatkist hoeven jouw medewerkers en relaties niet lang te wachten voor het antwoord op die vraag!

Eenmaal geopend, blijkt de inhoud van het pakket namelijk naadloos aan te sluiten op de verpakking. Die straalt in het bijzonder ambachtelijkheid, klasse en kwaliteit uit. Dat is precies het signaal dat u logischerwijs wilt afgeven aan zakelijke relaties. Het kerstpakket dat u schenkt is bepalend voor de uitstraling van uw organisatie en dit moet dus aan hoge standaarden voldoen.

Kerstgeschenk met goede fles wijn

Passend bij deze uitstraling is ook de fles rode wijn Baron de Valac. Met een verfijnd karakter en een zachte afdronk heeft deze uitstekende wijn genoeg te bieden voor zowel beginnende als ervaren wijndrinkers. De fles is door het team van Kerstpakket.nl speciaal geselecteerd als veelzijdige optie voor elk kerstdiner.

Omdat één fles wijn tijdens veel kerstdiners niet volstaat, wordt in het pakket ook een speciale wijn waardecheque bijgeleverd. Zo kan de ontvanger van uw geschenk helemaal zelf de wijn kiezen die hij of zij het liefste drinkt. En is dat geen wijn, maar bier? Ook geen probleem, want in het kerstpakket zijn twee flesjes heerlijk Hertog Jan pils bijgevoegd.

Luxe kerstpakket voor einde van het jaar

Omdat dit kerstpakket behoort tot onze categorie van luxere kerstpakketten, is de inhoud van hoge kwaliteit en zeer gevarieerd. De oliebollenmix, de kerstboom koeken en de hamlet pralinés; het zijn slechts enkele voorbeelden van producten die met name rond de kerstperiode en jaarwisseling bijzonder goed van pas zullen komen.

Ook de andere lekkernijen zoals truffels, popcorn, chips met zeezout, party chocolates, kaasbolletjes en chocolade munten zullen jouw relaties en personeel weten te waarderen. Met een gebalanceerde mix van zoet en hartig biedt dit pakket op het gebied van snacks voor werkelijk ieder wat wils. De vakantiecheque Roompot en voucher droomparken maken dit veelzijdige geschenk helemaal af.