Niet meer ’s avonds naar de winkel

31 okt 2017

De kerstdagen zijn een periode van gezelligheid. Het huis stroomt vol met vrienden en familie, maar ook is er ruimte voor ontspanning met het eigen gezin. Wat de gelegenheid ook is; die wordt steevast vergezeld door lekker eten en drinken met een luxe en feestelijk karakter. En daar is tijdens de feestdagen soms net even te weinig van in huis…

Kerstpakket vol lekkernijen

Onverwacht bezoek en meer honger dan gedacht; het zijn de hoofdredenen waarom de provisiekast tijdens de feestdagen tot op de bodem wordt geplunderd. Hoe gek het ook klinkt; veel Nederlandse gezinnen merken dat ze tijdens de kerstperiode en jaarwisseling te weinig snacks in huis hebben gehaald.

Dat is jammer, want dat betekent twee dingen. Of je moet last minute nog naar de winkel voor extra lekkernijen (en hopen dat die nog open is) of jij en je gasten zitten met een knorrende maag in de woonkamer. Beide scenario’s zijn niet al te aanlokkelijk! Daarom hebben wij dit kerstpakket met de toepasselijke naam Goed Voorbereid bedacht.

Snacks voor het gezin of de visite

Dit leuke kerstpakket zit boordevol producten die eigenlijk niet mogen ontbreken tijdens kerstavond of een andere avond tijdens de feestdagen. Denk aan zaken als bonbons, chocolademuffins, toastjes en tortilla chips met chilismaak. Het is toch fijn om visite dit soort producten voor te kunnen zetten en ook in besloten kring komen ze altijd goed van pas.

Al zijn het een kopje bosvruchtenthee met lekkere theebiscuitjes na de lunch of zoete popcorn en doritos bits tijdens het kijken van een film met het hele gezin; de artikelen in dit kerstpakket komen in elke situatie van pas. Dan hebben we de zoute knabbelsticks, het Verkade beschuit, de chocoladehagelslag en de borreltoastjes nog niet eens genoemd…

Stil zowel de honger als de dorst

Na honger komt ook dorst en ook daaraan is in dit kerstgeschenk gedacht. Het blikje Coca Cola Zero valt vrijwel altijd in de smaak en voor de  meer gezondheidsbewuste ontvanger van het pakket is ook mineraalwater toegevoegd. Hiermee vormt dit kerstcadeau dé aanvulling op elke snackla, provisiekast, koelkast of snoeptrommel!

Dit volumineuze kerstpakket bevat zoveel producten, dat we een aantal nog onbesproken hebben gelaten. Denk aan Mars, zoete drop, Noodles, salmiakpastilles en nog vele andere… Standaard bevat dit kerstgeschenk ook een Landal GreenParks waardecheque en een Nationale Postcode Loterij bon. Met dit leuke cadeau maakt u uw relaties of personeel dan ook gegarandeerd blij!