MiniTree

31 mrt 2016

Voor de zakelijke markt is er een geheel nieuw product genaamd MiniTree. Zoals de naam ‘MiniTree’ al aangeeft is het een fruitboom die niet groter zal worden dan maximaal 2 meter hoog en 50 cm breed en tevens staat voor: Fruit, Kwaliteit, Niet snoeien, Niet spuiten tegen schimmels. De MiniTree is een appelboom die zeer geschikt is voor in de (volks) tuin of op het balkon. Een appelboom waarbij onderhoud minimaal is. Het is namelijk niet nodig om de boom te snoeien en daarnaast is de minitree appelboom tolerant voor de meest voorkomende schimmels.

De MiniTree is een smal blijvende mini appelboom in geschenk verpakking.
Jaarlijks wordt aan de gever gedacht in de lente tijdens de bloei en in het najaar   als er geoogst kan worden.
De mini appelboom kan als metafoor gebruikt worden voor bijvoorbeeld een vruchtbare samenwerking, een fruitig jaar, een groene start of een bloeiende toekomst.

In de tuin
De MiniTree appelboom kan in de tuin of volkstuin geplant worden. De MiniTree heeft rondom slechts 40-50 cm ruimte nodig. De boom kan ook prima tegen een schutting geplaatst worden. Hij kan ongeveer 2 meter hoog worden en 40-50cm breed. De minitree is 80-100cm als u hem ontvangt (er zitten het eerste jaar nog geen appels aan).
In een pot
De MiniTree appelboom is ideaal voor balkon, terras of gewoon in pot in de tuin! Ook hier geldt dat de MiniTree 50 cm rondom slechts ruimte moet hebben. Met een grotere pot is het makkelijker om de boom van voldoende water te voorzien. Ga uit van minimaal 40-50 liter. De minitree is 80-100cm als u hem ontvangt.
Als fruithaag
Meerdere MiniTree appelbomen naast elkaar vormen een fraaie fruithaag. Wanneer de appelbomen op slechts 40-50 cm afstand van elkaar geplant worden ontstaat een schitterende muur van appels. In de bloesemtijd zijn deze bomen een pracht en in de herfst geven deze een heerlijke oogst van appels.