Leuke verpakking voor uw kerstgeschenk

12 mei 2017

Als professional kent u als geen ander het belang van een eerste indruk. Uit onderzoek blijkt dat deze bepalend is voor het oordeel over een persoon of product. Een kerstpakket vormt hierop geen uitzondering. Een pakket dat van de buitenkant de indruk wekt niet met zorg samengesteld te zijn, kan deze indruk al bijna niet meer goedmaken met de inhoud. En dat is een gemiste kans.

Eerste indruk is bepalend

Rond de kerstperiode is elk bedrijf op zoek naar een origineel idee voor een kerstpakket. Veel tijd wordt besteed aan het nadenken over de inhoud. Dat is natuurlijk terecht. Maar dit mag geenszins ten koste gaan van de verpakking. Want als die slecht is, doet dit afbreuk aan de inhoud. En dat is het laatste wat u met uw kerstgeschenk wilt bereiken.

Bij Kerstpakket.nl besteden we daarom veel aandacht aan de verpakking van onze kerstgeschenken. De decembermaand is een feestelijke periode en wij vinden dat een verpakking dit ook moet uitstralen. Zeker als u uw medewerkers of relaties luxe producten schenkt, zijn wij van mening dat het gebruikte verpakkingsmateriaal dit moet weerspiegelen.

Wijnkist met uw bedrijfslogo

Elke verpakking wordt bij Kerstpakket.nl daarom met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Met een eigen inpakcentrale en deskundig personeel bent u verzekerd van een geschenk met een professionele uitstraling. Maar laten we eerlijk zijn: sommige producten lenen zich nu eenmaal beter voor een luxueuze geschenkverpakking dan andere.

Een goed voorbeeld hiervan is de wijnkist. U kunt deze verwerken in een groot kerstpakket, maar u kunt er ook voor kiezen uw relatie simpelweg één uitstekende fles wijn cadeau te geven. En dat verpakt in een mooie geschenkdoos. Bij Kerstpakket.nl laat u de kist bedrukken met uw eigen bedrijfslogo, zodat u het cadeau van een uniek en persoonlijk tintje voorziet.

Zelf uw kerstgeschenk ontwerpen

Kiest u voor een wijnkist met logo bij Kerstpakket.nl, dan kiest u voor een authentiek product van de allerhoogste kwaliteit. Al onze wijnkisten zijn gemaakt van hoogwaardig vurenhout en bevatten een stijlvol schuifdeksel van triplex. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens praktisch te bedienen door middel van een handig duimschuifje.

Voor een nog origineler karakter bedrukt u de wijnkist niet alleen met uw logo, maar geeft u deze een geheel eigen ontwerp. De afmetingen, het materiaal en de kleur: u bepaalt het allemaal zelf. Meer weten over het creëren van een unieke verpakking voor uw kerstgeschenk? Vraag onze vakkundige medewerkers naar de mogelijkheden via klantenservice@kerstpakket.nl of bel naar 053 7600561.