Leuk het nieuwe jaar in met een trendy relatiegeschenk

09 sep 2017

Richting het einde van het jaar bent u traditiegetrouw op zoek naar mooie kerstpakketten voor medewerkers en leuke relatiegeschenken voor uw zakelijke relaties. Het kiezen van een leuk relatiegeschenk is misschien nog wel lastiger dan een kerstpakket, omdat u uw personeel nu eenmaal beter kent dan uw relaties. Wij helpen u echter graag met een suggestie: ons trendy relatiegeschenk!

Relatiegeschenk met trendy karakter

Dit trendy relatiegeschenk is speciaal ontwikkeld om op stijlvolle en hippe wijze het nieuwe jaar in te gaan. Het pakket bevat items die bij iedereen in de smaak vallen, omdat ze zowel het huis voorzien van sfeer als de tafel vullen met lekkere hapjes en drankjes. Want dat zijn precies de elementen die tijdens oudejaarsavond niet mogen ontbreken…

Neem nu de decoratieve items in dit trendy pakket. De lichtslinger zorgt direct voor een gezellige sfeer in de woonkamer en de metalen klok maakt het aftellen naar het nieuwe jaar nóg iets gemakkelijker. Dit zijn bovendien artikelen waar u ook na de jaarwisseling lange tijd plezier van heeft. Items zoals leuke bloembollen en een letterslinger voorzien het relatiegeschenk van nog meer inhoud.

Luxe relatiegeschenk met heerlijk eten

Hoewel de decoratieve artikelen in het trendy kerstpakket vooral vrouwenharten sneller zullen doen kloppen, zijn het de etenswaren die ongetwijfeld in de smaak vallen bij de mannelijke gezinsleden. Met producten als aardappel chips en zoute popcorn zit het in dat opzicht wel goed. Ook de lekkere broodstick met kaas zal ongetwijfeld op waardering stuiten.

Natuurlijk is er ook aan de vrouwen gedacht; dit luxe relatiegeschenk bevat namelijk ook heerlijke chocolade wafeltjes en chocolade bonbons. Natuurlijk van de allerbeste kwaliteit, want op oudejaarsdag pakken we traditiegetrouw nét even wat grootser uit. Wedden dat uw zakelijke relaties blij worden van het luxe karakter van dit relatiegeschenk?

Trendy wijngeschenk van hoge kwaliteit

Daar waar wordt gegeten, wordt ook gedronken. Speciaal voor de nieuwjaarsviering is er daarom een heerlijk fles mousserende wijn aan het pakket toegevoegd – de Schloss Trier Ice Edition. Deze fles heeft niet alleen een feestelijke, moderne en trendy uitstraling, maar onderscheidt zich ook door een smaakkwaliteit die wijnkenners zonder twijfel zal bevallen.

Het fruitige smaakkarakter vormt een heerlijke aanvulling op de feestelijke maaltijden tijdens oudjaarsavond en maakt het ook nog eens tot het aperitief bij uitstek. Wilt u meer van dit soort wijngeschenken bestellen? Kijk dan even hier. Bestel op tijd, want richting het nieuwe jaar neemt het aantal bestellingen in rap tempo toe!