Laat uw zakelijke relaties stralen

20 okt 2017

Een luxe relatiegeschenk geeft u niet voor niets. U wilt er iets mee bereiken. Het liefst ziet u bij de ontvanger natuurlijk een stralende lach op het gezicht verschijnen bij ontvangst van het cadeau. In dat opzicht zit u met ons Stralend pakket wel goed. Dit geschenk straalt in alle opzichten en is daarmee het ideale presentje voor rond de kerstdagen en Oud en Nieuw.

Luxe kerstpakket en relatiegeschenk ineen

De kerstdagen zijn een periode van blijdschap en knus samenzijn. Maar ook een periode van hoop richting het nieuwe jaar en licht in de kille duisternis van de winterdagen. Dat licht verzorgt u niet alleen met lampjes in de kerstboom, want ook de andere plekken in uw huis kunnen wel wat sfeerverlichting gebruiken.

Natuurlijk geldt dat net zo goed voor uw relaties. Dat is waarschijnlijk de reden dat ons Stralend relatiegeschenk zo’n succes is. In de laatste maanden van het jaar kan iedereen in huis immers wel wat licht gebruiken, of het nu in de vorm van een knisperend haardvuur, fonkelend kaarslicht of een gezellige lamp is.

Ons Stralend relatiegeschenk bevat het allebei. Als uw zakenrelaties de luxueuze verpakking openmaken, is het eerste wat ze opvalt de mooie, grote glazen lantaarn. Dit stijlvolle windlicht is een prachtig cadeau en is zowel geschikt voor binnen- als buitengebruik. Voor nog wat extra sfeer is ook een rustieke zwarte stompkaars aan het pakket toegevoegd.

Luxe versnaperingen en wijn

Aan goede sfeerverlichting zal het uw relaties tijdens de kerstdagen en Oud en Nieuw dus niet ontbreken. Maar natuurlijk gunt u ze nog meer. Daarom bevat dit pakket ook nog eens heerlijke hapjes en drankjes, zodat er bij wind- en kaarslicht nog eens ontspannen genoten kan worden van uw cadeau. Dat valt niet alleen in de smaak bij uw relaties, maar ook bij hun gezin!

Mallows en zoute popcorn zijn versnaperingen die doorgaans niet lang ongebruikt in de la blijven liggen. Ook Verduijn’s hartige crackers met sesam komen ongetwijfeld op – of het nu ’s ochtends is bij een luxe kerstontbijt of ’s avonds met zijn allen in de zithoek. De chocolade cups met amaratto smaak zijn misschien nog wel het populairst; probeer daar maar eens van af te blijven!

Het laatste artikel in dit stralende pakket is een fles authentieke Italiaanse rode wijn. Een Terre al Sole Negroamaro Salento om precies te zijn. Deze zeer goed beoordeelde wijn uit de Zuid-Italiaanse regio Apulië wordt zeer positief beoordeeld door wijnkenners en koppelt een fruitig aroma aan een kruidige afdronk. Wedden dat de eerste slok uw relaties laat stralen? Lees hier meer over onze wijn relatiegeschenken.