Klein kerstpakket met grootse uitstraling

05 nov 2017

Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd. Zo luidt een bekend Nederland gezegde dat regelmatig wordt aangehaald om de waardering voor het geringe te onderstrepen. Toch hoef je dit spreekwoord niet van stal te halen bij ons kerstpakket de Kleinste Champagne Ter Wereld. Want hoe klein dit cadeau qua formaat ook is, zo groots is de uitstraling ervan naar je relaties of personeel.

Kerstgeschenk met onderscheidend vermogen

0,125 liter. Dat is precies wat er in deze kleinste fles champagne ter wereld zit. Klinkt niet als veel, maar dat geldt voor meer dingen van hoge kwaliteit. Wel eens een enorme emmer kaviaar gezien of een truffel van twee ons gegeten? Dat bedoelen we. Zoals de naam al verklapt draait het bij kwaliteitsproducten niet om kwantiteit, maar om kwaliteit.

Dit kerstpakket, dat voornamelijk bestaat uit een kleine fles champagne, vormt hierop geen uitzondering. Uitzonderlijk is echter wel de uitstraling ervan. In een tijd waarin met name volume kerstpakketten populair zijn bij werkgevers, valt dit kleine kerstgeschenk des te meer op. Een groots gebaar in de vorm van een klein cadeau.

Kwalitatief hoogwaardige champagne in dito verpakking

Natuurlijk gaat het bij een cadeau echter niet alleen om het gebaar. Want laten we eerlijk zijn: de inhoud is minstens zo belangrijk voor de ontvanger. Het schenken van het kleinste flesje champagne ter wereld mag dan wel bijzonder zijn; als de inhoud tegenvalt, straalt dat negatief af op jouw onderneming. En dat is wel het laatste wat je wilt.

Bij Kerstpakket.nl specialiseren we ons daarom in kerstpakketten en relatiegeschenken met een extra luxe uitstraling. Met name onze wijngeschenken, waar we dit pakket gemakshalve ook toe rekenen, worden samengesteld door champagne- en wijnliefhebbers en voldoen aan de strengste kwaliteitscriteria. Zodat de inhoud ervan net zo groots is als jouw gebaar.

Kerstpakket met uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

In dit geval hebben we gekozen voor een kwalitatief hoogwaardige mousserende wijn die zich kenmerkt door een toegankelijk karakter. Hierdoor valt hij bij al jouw medewerkers en zakelijke relaties in de smaak. Het is een champagne die je niet achterover giet, maar waar je even goed voor gaat zitten. Zoals het hoort bij een echte kwaliteitsdrank.

Net zo hoogwaardig als de gekozen champagne, is de verpakking ervan. Het product wordt geleverd in een originele fles met natuurlijke kurk. De kerstgroeten op het manchet en de stijlvolle geschenkdoos maken direct duidelijk dat het om een exclusief kerstgeschenk gaat. Daarmee biedt dit kerstpakket de ideale verhouding tussen een betaalbare prijs en een hoge kwaliteit.