Kerstpakket vol met mooie merken

11 okt 2017

Niet elk product heeft dezelfde uitstraling. Sommige merken hebben nu eenmaal een streepje voor. Dat heeft vaak een goede reden, want bepaalde merken staan voor kwaliteit en luxe. Dat zijn kenmerken waar jouw onderneming mee geassocieerd mag worden! Ons kerstpakket vol met mooie merken is dan ook het geschenk bij uitstek voor je medewerkers of relaties.

Groots kerstpakket: zowel letterlijk als figuurlijk

Het allereerste dat je waarschijnlijk opvalt aan dit kerstpakket, is het grote volume ervan. Als jij dat ziet, doen je medewerkers dat ook! Natuurlijk ontvangen zij maar al te graag een groot kerstgeschenk boordevol verrassingen. Dat geeft een totaal ander gevoel dan een klein cadeautje en vergroot de kans dat het pakket artikelen bevat die een schot in de roos zijn.

Aan een volume kerstpakket van Kerstpakket.nl val jij je daarom eigenlijk nooit een buil. Tegen een relatief lage prijs verzeker je jezelf hiermee van een groot cadeau met een genereuze uitstraling richting personeel en relaties. Zo’n kerstgeschenk bevat bovendien zoveel producten, dat het hele gezin van de ontvanger meedeelt in de pret!

De beste merken voor de beste uitstraling

Niet alleen wil jij een (letterlijk) groot gebaar maken richting je zakelijke relaties of medewerkers, maar ook wil je dat de inhoud van het pakket aan de hooggespannen verwachtingen voldoet. Dat lukt niet als je kiest voor louter goedkope artikelen van inferieure kwaliteit. Deze stralen namelijk af op het imago van je onderneming en dat is iets dat je te allen tijde wilt voorkomen.

In dat opzicht hoef je met ons kerstpakket vol mooie merken niet te vrezen, want zoals de naam als prijsgeeft bevat dit geschenk alleen maar producten van gerenommeerde producenten. Het openmaken van de luxueuze verpakking leidt dan ook al snel tot een feest van herkenning voor de ontvanger. Hoe leuk is het als hij of zij meerdere van zijn favoriete producten in jouw pakket ontdekt?

Kerstgeschenk boordevol lekkere producten

We kunnen er eindeloos over blijven doorpraten, maar uiteindelijk zijn het de producten zelf die het hele verhaal vertellen. Ons kerstpakket met mooie merken bevat onder meer zoute hartigheden zoals Snowballs kaasbolletjes, gezouten Duyvis pinda’s, Bolletje zoute pepsels , Lays chips naturel en heerlijke Doritos Bits.

Voor de zoetekauw biedt dit kerstpakket daarnaast onder andere een tablet chocola, truffels, een doosje Sundrop rozijntjes en feestelijke party chocolates. Het geheel wordt gecompleteerd door lekkere thee, appelsap en een flesje pils van het bekende merk Jupiler. Een voucher droomparken en vakantiecheque van Roompot zorgen tot slot nog voor een extra verrassing.