Kerstpakket vol A-merken, weet wat u geeft

07 sep 2016

Kerstpakketten bomvol A-merken. Merken met een goede reputatie en een prima naamsbekendheid. Toonaangevend op het gebied van prijs en kwaliteit en daarom perfect om kerstpakketten mee te vullen. Zeker met de wetenschap dat een traditioneel kerstpakket bomvol levensmiddelen nog altijd het meest populair is. Kerstpakket.nl heeft een aantal kerstpakketten met A-merken in verschillende prijsklassen, die we graag bij u onder de aandacht brengen.

Kerstpakket – Merken 25, 35, 45 en 55
De basis van ons Kerstpakket – Merken is, ongeacht de prijscategorie, een handige en oer-Hollandse boodschappentas met daarop een afbeelding van een koe. Afhankelijk van de prijsklasse is het pakket gevuld met 18, 27, 31 of maar liefst 41 merkproducten. En dat zijn niet zomaar merkproducten, in het Kerstpakket Merken treft u levensmiddelen aan van grote namen in de voedingsindustrie als Pickwick, Bolletje, Croky, Délifrance, Bonne Maman en Fisherman’s Friends. U weet wat u geeft met de kerstpakketten uit de serie Merken, verpakt in een feestelijke geschenkdoos.

Kerstpakket Rood 30, 35 en 65
In feestelijk rood: twee uitbundig gevulde kerstpakketten voor 30 euro (23 producten),  35 euro (36 producten) of 65 euro (21 artikelen). Ook deze pakketten stralen kwaliteit uit, dankzij A-merken als Bolletje, Gulpener, Sun Yan en Bertolli. De kerstpakketten in de serie Rood zijn feestelijk verpakt in een geschenkdoos en een lust voor het oog. Die wil per slot van rekening ook wat!

A-merken kerstpakket: weet wat u geeft
Het is al eerder aangegeven: het traditionele food kerstpakket is nog altijd razend populair. Zeker als dat pakket gevuld is met levensmiddelen van A-merken. Bovendien, als uw bedrijf een grote naamsbekendheid of een goede reputatie heeft, dan is het toch logisch dat u uw personeel verrast met een kerstpakket gevuld met producten van merken die dezelfde goede naam hebben als uw bedrijf? Met een A-merken kerstpakket weet u wat u geeft.