Kerstpakket Recycle spaart het milieu en je portemonnee

25 nov 2017

Tijdens de kerstdagen en Oud & Nieuw vieren we de jaarafsluiting met vrienden, naasten en familie. Maar denken we eigenlijk wel aan de volgende generaties? Ook onze kleinkinderen gunnen we immers een gelukkige toekomst in een schone, gezonde leefomgeving. Een duurzaam kerstpakket gemaakt van recyclebare materialen is in dat opzicht helemaal geen gek idee.

Duurzame kerstgeschenken met oog voor het milieu

Bij Kerstpakket.nl hechten we veel waarde aan het duurzaamheidsaspect. Op wereldwijde schaal zijn de milieuontwikkelingen zorgwekkend en wij dragen dan ook graag een steentje bij aan een betere wereld voor de generaties na ons. Dat doen we onder meer door het aanbieden van duurzame kerstgeschenken,

De producten in deze kerstpakketten zijn veelal het resultaat van eerlijke vormen van arbeid. Hiermee vertonen ze veel overeenkomsten met onze Fair Trade kerstcadeaus. Bij Kerstpakket.nl dragen we de 3 P’s hoog in het vaandel: People, Profit en Planet. Onze duurzame kerstgeschenken zijn dusdanig samengesteld dat ze deze waarden in alle facetten uitgedragen.

Naast duurzame kerstcadeaus en Fair Trade kerstgeschenken, bieden we ook nog biologische kerstpakketten aan. Deze zijn geproduceerd met respect voor mens, dier en milieu en bevatten louter producten met een biologisch keurmerk. Deze worden bovendien vaak geprezen om hun hoge kwaliteit en intense smaakbeleving.

Kerstpakket met recyclebare verpakking

Natuurlijk zijn er vele manieren waarop je kunt bijdragen aan een beter milieu en dat hoeft niet altijd in de vorm van een duurzaam of biologisch kerstgeschenk. Alleen al het kiezen van een kerstpakket met een recyclebare verpakking is in dit kader een belangrijke stap. Ons toepasselijk genaamde pakket Recycle is in dat opzicht de ideale keuze.

De producten in dit pakket worden geleverd in een stijlvolle en milieuvriendelijke lunchtas die gemaakt is van 100% gerecycled papier van Europese topkwaliteit. Met een ruim hoofdvak en een handig afsluitbaar riempje, is dit de ideale tas voor jouw medewerkers of relaties om mee te nemen naar de lunchpauze op kantoor.

Dit kerstpakket heeft daarmee niet alleen praktische meerwaarde, maar kenmerkt zich ook door een verrassend lekkere inhoud. Van sinaasappelsap tot beschuit en van goudbeertjes tot chips: alle ingrediënten voor een heerlijke lunch zijn aanwezig. Met zijn vriendelijke prijs en milieuvriendelijke karakter is dit het ideale kerstgeschenk binnen milieubewuste organisaties met een beperkt budget.