Kerstpakket bestellen en op tijd laten bezorgen

10 apr 2017

Wilt u een mooi kerstpakket bestellen voor uw personeel en zakelijke relaties? Dan is het van belang dat het pakket tijdig en in uitmuntende staat arriveert. Die zekerheid heeft u als u in zee gaat met een ervaren leverancier zoals Kerstpakket.nl. In dit artikel bespreken wij ons onderscheidend vermogen ten opzichte van andere aanbieders en de concrete voordelen voor u als klant.

Goedkoop kerstpakket bestellen van hoge kwaliteit

Inmiddels zijn we bij Kerstpakket.nl al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het samenstellen en leveren van kwalitatief hoogwaardige kerstpakketten. Met name het kwaliteitsaspect speelt voor ons een belangrijke rol. Of u nu een goedkoper of juist een luxer kerstpakket wilt bestellen; in beide gevallen betreft het een zorgvuldig gekozen selectie topproducten die positief afstraalt op uw bedrijf.

Ondanks de hoge kwaliteit van ons assortiment, weten wij ons te onderscheiden met zeer voordelige prijzen. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over een breed netwerk, waardoor wij de allerbeste artikelen tegen concurrerende prijzen in uw pakket kunnen verwerken. Een minimale afname van 6 kerstpakketten is dan wel een vereiste.

Concessies aan de inhoud van uw pakket doen wij nooit. In onze visie is uw kerstpakket niet alleen een belangrijke blijk van waardering naar uw medewerkers, maar ook een kritisch beoordeeld visitekaartje voor uw onderneming. Natuurlijk wilt u de best mogelijke indruk maken op uw zakenrelaties en dat kan alleen met een pakket dat tot in de puntjes is verzorgd.

Kerstpakket stipt op tijd laten bezorgen

Met de prijs en kwaliteit van onze kerstpakketten zit het dus wel goed. Maar hoe gemakkelijk is het eigenlijk om op onze website een kerstpakket te bestellen? Dat blijkt in de praktijk bijzonder eenvoudig. Kies het pakket waarnaar uw voorkeur uitgaat en bestel het in slechts enkele muisklikken. Wij bieden verschillende betaalmogelijkheden, waarbij betaling op factuur ook tot de mogelijkheden behoort.

Na het bestellen van uw kerstpakket, hoopt u ongetwijfeld op een correcte bezorging binnen een korte levertermijn. Van beide zaken bent u bij Kerstpakket.nl gegarandeerd. Wij beschikken over een eigen inpakcentrale en hebben hierdoor volledige controle over de inhoud en uitstraling van uw pakket. Dankzij onze hoge capaciteit zijn wij ook in tijden van drukte in staat uw pakket nog tijdig te verzenden.

Als u op zoek bent naar de best mogelijke prijs-kwaliteitsverhouding, is het een uitstekend idee om uw kerstpakket via onze website te bestellen. Wij leveren uw kerstgeschenk tot en met 24 december en staan bekend om onze betrouwbare levering en service. Door onze klanten worden wij gemiddeld zeer hoog beoordeeld met een 9+ als cijfer.

Heeft u vragen over het bestellen van onze kerstpakketten of wilt u meer weten over de manier waarop wij deze bezorgen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 053 7600561 of stuur een mail naar klantenservice@kerstpakket.nl. Onze behulpzame medewerkers staan u graag te woord.