Kerstgeschenk voor een authentiek siësta momentje

21 nov 2017

In Nederland is het niet gebruikelijk, maar in andere delen van de wereld is het fenomeen niet meer weg te denken: de siësta. Hoewel dit traditionele middagdutje na de lunch nog wel eens gekscherend wordt weggezet als overbodig luieren, blijkt het de arbeidsproductiviteit in de praktijk echter flink te verhogen. Gun jezelf en anderen daarom eens wat vaker een siësta momentje; bijvoorbeeld met dit kerstpakket!

Kerstpakket voor de stevige trek

Dit toepasselijk genaamde kerstpakket Siësta momentje biedt alles dat je nodig hebt om even heerlijk te ontspannen. Een ode aan landen waar de siësta gebruikelijk is, vormen producten als chorizoworst, olijven en tomatentapenade. Deze zijn speciaal geselecteerd vanwege hun ambachtelijke kwaliteit en vormen daarmee het ideale kerstcadeau voor uw relaties en personeelsleden.

Ook aan de stevige trek is met dit kerstpakket gedacht. Maagvullende Zweedse broodjes, hartige aardappelchips en goed gevulde tomatensoep – het zijn de ideale levensmiddelen om de provisiekast tijdens de overvloedige kerstperiode extra mee aan te vullen. Handig als het kerstdiner minder verzadigt dan gehoopt of als er onverwacht visite voor de deur staat.

Maximale communicatiekracht door hoge kwaliteit

Natuurlijk wil jij dat jouw medewerkers of zakenrelaties hun naasten al dit lekkers op stijlvolle wijze kunnen voorschotelen. Dit kerstpakket bevat daarom een prachtige snijplank van beukenhout, die ondanks zijn bescheiden afmetingen voldoende ruimte biedt voor tapas en andere lekkernijen. De hoge kwaliteit zorgt voor een lange levensduur en daarmee een maximale communicatiekracht voor jouw bedrijf.

Hoewel de snijplank ideaal is als serveerplank voor artikelen als chorizoworst en kaas, leent hij zich minder goed voor hapjes en amuses zoals olijven. Speciaal daarvoor zijn aan dit kerstgeschenk twee serveerschaaltjes toegevoegd: een kleine (9 bij 3,8 centimeter) en een grotere variant (12 bij 4 centimeter). De neutrale kleuren zorgen er bovendien voor dat ze passen in elk interieur.

Het ideale wijngeschenk rond de kerstdagen

Waar tapas zijn, mag een goede rode wijn eigenlijk niet ontbreken. En dat doet hij dan ook niet. In dit kerstpakket is gekozen voor de Cantado Cabernet Sauvignon, een fonkelrode wijn met aangename, lichtfruitige aroma’s. De zachte afdronk maakt de wijn toegankelijk voor alle volwassen gezinsleden, terwijl het complexe karakter ook de gevorderde wijndrinker tevreden stelt.

Dat dit een kerstpakket is dat veel waar biedt voor zijn geld, blijkt ook uit het feit dat we nog niet eens alle bijgesloten artikelen hebben genoemd. Denk alleen al aan 30 tuks bamboe cocktailprikkers (handig voor olijven!), lekkere chilipinda’s en ambachtelijke aiolli. Samen met een Nationale Postcode Loterij bon en een Landal GreenParks waardecheque komt dit kerstgeschenk verpakt in een prachtige doos.