Kerstcadeau met een gouden randje

15 okt 2017

Goud is de kleur van overdaad en weelde. Van luxe en exclusiviteit. Niet voor niets hebben veel exclusieve merken gouden elementen in hun logo of huisstijl verwerkt. Ben jij nog op zoek naar een kerstpakket met een luxe uitstraling? Dan is ons pakket vol met flonkerend goud een geschenk dat uitstekend aansluit op de gewenste identiteit van jouw organisatie.

De ultieme decoratie tijdens de kerstperiode

Goud is van zichzelf al een uitermate populaire kleur. Van kunst tot sieraden en van architectuur tot accessoires – tal van producten worden gemaakt met de kleur die volgens kenners de meest tijdloze van allemaal is. De kleur wordt geassocieerd met luister en luxe en komt daarmee in combinatie met rood vaak terug tijdens de kerstdagen.

Dat is niet zo vreemd, want dat is precies de periode waarin we met zijn allen mogen genieten van overvloed. Daar sluit ons kerstpakket met flonkerend goud uitstekend op aan, want de 24 gouden kerstballen zijn de decoratie bij uitstek voor in de kerstboom en de lekkere hapjes en drankjes zijn de ultieme aanvulling op een overheerlijk kerstdiner.

Lekkere wijn en gouden gerstenat

Tijdens het kerstdiner is de kans bijvoorbeeld groot dat jouw medewerkers of relaties een goed wijn willen schenken. De witte Chardonnay die ons kerstgeschenk bevat, is in dat kader een prima optie. Deze wijn is speciaal door ons geselecteerd vanwege zijn hoge kwaliteit en veelzijdige karakter. Hierdoor valt hij bij vrijwel iedereen in de smaak.

Voor de tafelgenoten die minder van wijn houden, hebben we een paar flesjes Hertog Jan bier toegevoegd. Omdat ook een cadeau voor de kleine gezinsleden niet mag ontbreken, bevat het pakket Land Beste appelsap. Niet alleen de inhoud van dit kerstpakket sluit goed aan op het kerstdiner; met zijn gouden verpakking vormt het ook een prachtige decoratie op of naast de tafel.

Van zoet tot hartig

Ook voor en na het diner mag er tijdens de kerstdagen gegeten en gedronken worden! Ook daar heeft het team van Kerstpakket.nl natuurlijk aan gedacht. Maak je medewerkers en zakenrelaties blij met luxe tonijnpaté, roodgouden truffels en een gouden cakerol. Voor wat extra gezelligheid tijdens kerstavond in de woonkamer hebben we sfeervolle denneappelkaarsen toegevoegd.

Ook de snelle snacks mogen niet ontbreken, want wij laten je personeel genieten van lekkere kaasbolletjes, popcorn met zeezout en chips. Voor de chocoladeliefhebbers zijn er onder meer een chocolademunt, feestchocolaatjes en Grazioso chocola met heerlijke crèmevulling. Zo weet je zeker dat je medewerkers rond de feestdagen aan hun trekken komen!