Hoe krijg je de lekkerste warme chocolademelk met kerst

23 sep 2017

Een eenvoudige, saaie, warme Chocolademelk met kerst kan heel snel saai worden. Soms wil je iets warms om lekker op te slapen zonder een ‘volle buik’ te krijgen, en je wilt niet koffie met cafeïne drinken. En sommigen van ons zijn tegen decafe. (Wat is het punt?) En als je geen zin hebt in voorverpakte chocolademelk met kerst! Dan zijn er genoeg manieren om je warme chocolademelk op te pimpen – gebruik melk in plaats van water, top met slagroom, en nog veel meer. Maar als je het iets meer decadent wilt hebben, dan zullen wij je dekken. Probeer deze tips en geniet van de lekkerste chocolademelk met kerst.

Maak uw Chocolademelk nog lekkerder met kerst.

De gemakkelijke manier om je warme chocolademelk te lekkerder te maken zou kunnen door er iets simpels aan toe te voegen, zoals kaneel of lekker met suikerriet. Als je het echt wilt veranderen, upgrade je cacao. Met een scheutje Amarreto of een heerlijk chocolade likeur van Bols. Om het helemaal af te maken een heerlijke zelf geklopte ongezoete slagroom.

Het perfecte zelfgemaakte Chocolademelk kerstrecept

Als je geen zin meer heb in de voorverpakte chocolademelk met kerst, probeer dan dit lekkere warme chocolademelk recept van Kerstpakket.nl. En je zal tijdens koude kerst avonden lekker opwarmen. Voor een extra twist, probeer een iets anders zoals het gebruik van witte chocolade. Als je geïnspireerd bent probeer een verschillende smaken toe te toevoegen En vergeet dan vooral niet de klassieke chocolade combinaties-fruit en chocolade; zoet en zout. Maar ook warme chocolademelk met de lichte smaken van frambozen, sinaasappel, aardbeien of kersen. Als zoet en zout meer je stijl is, probeer dan chocolade en pindakaas.