Heuse bierproeverij als kerstgeschenk

06 okt 2017

De kerstdagen symboliseren een periode van genieten en gezelligheid. Veel mensen hebben in deze tijd vakantie, waardoor ze even niet hoeven te werken en de accu weer volledig kunnen opladen. En daarom mag er best een biertje geproefd worden! Hét moment voor jou om je personeel of zakelijke relaties te verrassen, met een unieke bierproeverij in de vorm van een bijzonder kerstpakket.

Bierproeverij valt vrijwel altijd in de smaak

Nederlanders houden van bier en bierproeverijen zijn in ons land dan ook zeer populair. Dat is niet zo vreemd, want een proeverij is de ideale gelegenheid om nieuwe bieren te ontdekken en meer te weten te komen over de herkomst van het gerstenat. Er is alleen één nadeel: een proeverij is duur, kost tijd en is over het algemeen op een locatie elders.

Met het bovengenoemde kerstpakket biedt Kerstpakket.nl dan ook het kerstgeschenk bij uitstek voor iedereen die graag naar een bierproeverij zou gaan, maar hier in de praktijk niet aan toekomt. En geloof ons: dat zijn nogal wat mensen! Wedden dat dit kerstgeschenk bij een groot deel van jouw medewerkers of relaties in de smaak valt?

Luxe relatiegeschenk voor bierliefhebbers

Een echte bierproeverij vormt vaak een afspiegeling van verschillende brouwstijlen en dat is bij dit kerstgeschenk niet anders. Het pakket is met zorg samengesteld door echte bierkenners, die alleen de beste bieren hebben geselecteerd die ook nog eens complementair aan elkaar zijn. Zo ontstaat er een ongeëvenaarde smaakbeleving die het hart van iedere bierliefhebber sneller doet kloppen.

Als we enkele namen uit dit kerstpakket de revue laten passeren, weet de echte kenner al genoeg. Leffe Royale Whitbread Golding, Angelo Poretti Bock, Rodenbach Grand Cru en Swinckels bier maken van dit kerstgeschenk een zeer aangename en smaakvolle verrassing. Voor elke gelegenheid rond de feestdagen bevat dit luxueuze pakket een geschikt biertje.

Kerstpakket met leuke accessoires

Natuurlijk is een bierproeverij niet compleet zonder de nodige versnaperingen. Niets is zo lekker als het combineren van een biertje met een zoutje, dus bevat dit kerstpakket onder andere smoked chips, ovenbites salt & pepper en pittige chilipinda’s. Natuurlijk komt het geheel verpakt in een stralende en stijlvolle doos.

Daar houden de verrassingen van dit kerstpakket echter niet mee op, want ook aan accessoires is gedacht. Zo bevat het geschenk onder meer twee handige en mooie serveerschaaltjes, een grote serveerplank en 2 echte Royal Leerdam AnDer 1.0 bierproefglazen. Met dit kerstpakket gooit u bij uw personeel en relaties ongetwijfeld hoge ogen!