Hét kerstpakket voor de wijnkenner

10 nov 2017

Wijngeschenken zijn er in vele soorten en maten. Van combinatiepakketten met meerdere flessen en wijnglazen tot één luxe wijnfles in houten kist verpakt. Welk pakket voor u de beste keuze blijkt, is afhankelijk van uw wensen en de identiteit van uw onderneming. Eén ding is in elk geval zeker: met ons pakket Fine Wine maakt u een onuitwisbare indruk op uw personeel en relaties.

Wijnpakket als ideaal kerstgeschenk

Een wijnpakket voor kerst is een zeer populair geschenk. Dat komt enerzijds omdat het cadeau uitstekend aansluit op de periode van het jaar en anderzijds omdat vrijwel iedereen houdt van goede wijn – of anders wel een wijnliefhebber in de familie heeft. Hierdoor weet u altijd zeker dat uw geschenk in goede aarde valt en kunt u zich aan een wijnpakket eigenlijk geen buil vallen.

Het belangrijkst bij een wijnpakket is, naast de verpakking en accessoires, uiteraard de inhoud ervan. Dat waar het allemaal om draait: de wijn zelf. De kwaliteit van het product straalt af op u als gulle gever en daarmee ook op het imago van uw onderneming. Wilt u zeker weten dat het oordeel van de ontvanger positief is, dan maakt u de keuze voor kwaliteit.

Kerstpakket met twee topwijnen

Kwaliteit is exact wat u krijgt bij ons luxueuze Fine Wine pakket. De twee topwijnen in dit pakket – de Spaanse rode wijn Las Camelias Tinto Tempranillo en witte wijn Las Camelias Blanco Sauvignon – zijn toegankelijk voor de minder gelouterde wijndrinker, maar bieden tegelijkertijd voldoende complexiteit om ook de door de wol geverfde wijnkenner tevreden te stellen.

De Las Camelias Tinto Tempranillo kenmerkt zich door een vrolijk helderrode kleur die smaakt zoals hij doet vermoeden: fris, fruitig maar ook met een verrassend vleugje pit. Ideaal bij vlees of wild. Staat er vis of een salade op tafel? Dan trekt uw medewerker of zakenrelatie de Las Camelias Blanco Sauvignon open voor een aangenaam aperitief met een droog en floraal karakter.

Luxe wijnglazenset en accessoires

Zoals bij veel van onze kerstpakketten het geval is, komt ook dit wijnpakket met bijpassende versnaperingen en accessoires. Te beginnen met een luxe 12-delige glazenset, die tijdens de drukke kerstdagen voldoende glaswerk biedt voor de hele familie en tegelijkertijd opvalt door zijn luxueuze uitstraling.

Natuurlijk hoeft de wijn niet altijd tijdens het diner gedronken te worden. De kerstdagen lenen zich bij uitstek voor een gezellig samenzijn in de zithoek en daar past een wijntje met passende lekkernijen uitstekend bij. Ons pakket Fine Wine biedt met onder meer gezouten chips, ovenbites, pane rustico, roombrie, smeerleverpastei en roomwboterwafels meer dan voldoende variatie.