Hét kerstgeschenk voor autoliefhebbers

13 okt 2017

Elke dag weer rijden talloze Nederlanders in de auto naar hun werk. En regelmatig kijken diezelfde Nederlanders autosport of lezen ze ter ontspanning automagazines. Kortom; bijna iedereen heeft wel iets met auto’s. En dat maakt ons bijzondere auto’s kerstpakket het ideale kerstgeschenk voor jouw medewerkers en relaties.

Het cadeau voor zoetekauwen

In een echt autokerstpakket mogen typische autoproducten natuurlijk niet ontbreken. Het eerste artikel in dit kader kun je waarschijnlijk wel raden: autodrop! Deze zeer geliefde dropsoort valt op door de leuke autovormpjes en staat daarnaast bekend om zijn kenmerkende smaak. Dit is typisch een cadeau dat in de smaak valt bij het hele gezin.

Met name zoetekauwen zullen dit product zeker weten te waarderen. Dit kerstgeschenk bevat overigens ook genoeg andere producten die in deze categorie vallen. Wat te denken van heerlijk zoete truffels, een rol mini sandwich koekjes, party chocolates, een Mars, chocolade munt en een lekker doosje rozijntjes?

Kerstpakket met bijzondere autopasta

Hoewel de toevoeging van autodrop aan dit kerstpakket ietwat voor de hand ligt, bevat het ook iets bijzonderders: autopasta. Deze vrolijk gekleurde pasta vormt niet alleen een mooi onderdeel van een heerlijk kerstdiner, maar is ook nog eens van de allerbeste kwaliteit. Dat wordt genieten tijdens de eerstvolgende Italiaanse maaltijd!

Om het bereiden van deze maaltijd nog makkelijker te maken, is ook een fles authentieke tomatensaus aan het pakket toegevoegd. Zijn jouw medewerkers of relaties meer fan van de Aziatische keuken, dan bevat dit kerstgeschenk in de vorm van lekkere Noedels Sun Yan een uitstekend alternatief. Zo bevat dit veelzijdige kerstcadeau voor werkelijk ieder wat wils.

Handige producten voor onderweg in de auto

Iedereen die veel in de auto zit, zal ook de andere artikelen in dit kerstpakket weten te waarderen. Zo is een blikje Pepsi Cola Max altijd lekker om de dorst te stillen en doet het makkelijk mee te nemen zakje Lays Sensations dat met de honger. Dit kerstgeschenk kan daarom niet alleen op enthousiasme rekenen bij autoliefhebbers, maar is een praktisch cadeau boordevol nuttige producten.

Willen je relaties of medewerkers met de auto bijvoorbeeld een heerlijk weekendje weg, dan profiteren ze van de voucher droomparken en vakantiecheque van Roompot die standaard in dit cadeau zijn bijgevoegd. Ideaal voor een last-minute uitje in de kerstvakantie! Meer weten? Klik hier voor meer informatie over onze kerstgeschenken.