Heerlijke aperitiefjes van de chef

13 nov 2017

Een luxe kerstpakket hoeft niet altijd duur te zijn. Dat blijkt wel uit ons nieuwe pakket Aperitiefjes van de chef, dat een geschenkdoos vol kwalitatief hoogwaardige producten koppelt aan een verrassend lage prijs. De inhoud van het pakket is bovendien speciaal samengesteld voor een brede variatie, zodat het hele gezin van uw medewerkers of zakelijke relaties meegeniet.

Kerstpakket met luxueuze serveerplank

Het eerste wat in het oog springt bij dit kerstpakket is de prachtige plank van acaciahout. Deze duurzame houtsoort onderscheidt zich door een warme uitstraling en lange levensduur. Hierdoor beleeft de ontvanger van uw kerstgeschenk niet alleen gegarandeerd lange tijd plezier aan het cadeau, maar is de kans ook groot dat hij hem reeds de eerstvolgende kerst gebruikt.

De plank is bij uitstek geschikt om de aperitiefjes uit dit kerstpakket op te serveren en zorgt ervoor dat u de plank deze kerst absoluut niet misslaat! Een bijdrage daaraan leveren overigens ook de andere artikelen in dit kerstgeschenk. Naast de acaciahouten plank is het pronkstuk van het cadeau de fles rode wijn Baron de Valac.

Baron de Valac is een zoete rode wijn die staat voor smaak en authenticiteit. Het friszoete karakter en de kruidige aroma’s geven bij opening van de fles direct prijs dat het hier niet om een dertien-in-een-dozijnwijn gaat. Sterker nog; de wijn staat hoog aangeschreven bij kenners en is daarmee het ideale onderdeel van uw luxe maar betaalbare kerstpakket.

Heerlijke lekkernijen en waardecheque

Denkt u uw personeel en zakenrelaties blij te maken met deze stijlvolle serveerplank en kwaliteitswijn? Dan zullen ook de overige producten in dit kerstpakket hun hart ongetwijfeld sneller doen kloppen. Bij een goede wijn horen namelijk ook passende lekkernijen en daarin voorziet dit luxe relatiegeschenk volop.

Voor de echte bourgondiërs bevat het pakket producten als zalmmouse, tomatentapenade, olijven en overheerlijke Chef Laurent Fleurettes. Deze producten zijn van ambachtelijke kwaliteit en zijn bovendien speciaal uitgekozen vanwege hun uitstekende compatibiliteit met de rode Baron de Valac wijn. Natuurlijk serveren uw medewerkers of relaties ze op de bijgeleverde plank.

Minder bourgondisch van karakter, maar minstens net zo lekker zijn andere versnaperingen zoals chips, dipsticks en een lekkere kaasdip. Om het geheel compleet te maken, wordt bij dit kerstpakket standaard een wijn waardecheque meegeleverd. Onze inpakcentrale verpakt alles op professionele wijze in een stralende doos voor een maximale uitstraling richting uw personeel en zakenrelaties.