Gezond kerstpakket de trend in 2017

24 jun 2017

Health en fitness zijn dé trends van 2017. Gezonde producten hebben al lang geen stoffig imago meer en zijn tegenwoordig bijzonder populair bij de doorsnee consument. Als u nog op zoek bent naar een mooi kerstgeschenk voor uw medewerkers of relaties, is een gezond kerstpakket dan ook een uitstekend idee. Hieronder gaan we nader in op de voordelen en mogelijkheden.

Wat is een gezond kerstpakket?

Gezonde kerstpakketten zijn er in vele soorten en maten. Bij woorden als duurzaam, biologisch en fair trade denken veel mensen al snel aan gezond, maar deze termen staan allerminst garant voor een gezond product. Ze zeggen vooral iets over de effecten op mens en milieu die de productie van de artikelen in kwestie met zich meebrengt.

Maar wat is een gezond kerstpakket dan precies? Het antwoord is simpel: het is een zorgvuldig uitgekozen collectie gezonde producten, die qua smaak en uitstraling naadloos op elkaar aansluiten. Dat alles verpakt in een professioneel uitziend kerstgeschenk waar het hart van uw personeel en zakelijke relaties gegarandeerd een stukje sneller van gaat kloppen.

Welke producten bevatten gezonde kerstpakketten?

Dat het begrip ‘gezond’ en relatiegeschenken heel goed samen gaan, komt doordat veel gezonde levensmiddelen simpelweg ook erg lekker zijn. Wat bijvoorbeeld te denken van een product als zalm, dat bekend staat om zijn supergezonde vetten en tegelijkertijd waanzinnig populair is vanwege de heerlijke smaak en brede inzetbaarheid?

Of denk aan olijven, die de ideale borrelhap vormen maar ook een onmisbaar onderdeel zijn van het bewezen gezonde Mediterrane dieet. Maakt al dat lekkere eten dorstig? Drink dan een heerlijk glas rode wijn, dat beschermt tegen hart- en vaatziekten, rijk is aan antioxidanten en volgens wetenschappers de levensduur zelfs zou verlengen.

Een goed begin van het nieuwe jaar

Een gezond kerstpakket is dan ook een cadeau dat uw medewerkers en relaties zeker zullen waarderen. Niet alleen vanwege de smaakvolle inhoud, maar ook als bekrachtiging van hun goede voornemens voor het nieuwe jaar. Zij gebruiken de producten in uw kerstgeschenk immers niet alleen tijdens kerst, maar zeer waarschijnlijk ook rond de jaarwisseling.

Het genieten van lekkere en gezonde producten vormt dan een bevestiging dat de goede voornemers voor een gezonde levensstijl prima haalbaar zijn. Zo maken mensen in het nieuwe jaar een goed begin en zitten zij al snel prettiger in hun vel. Als werkgever is het mooi om aan dit proces een positieve bijdrage te leveren.