Food of non-food kerstpakket kiezen?

25 mei 2017

Elk jaar weer staat u als werkgever voor de keuze: wat schenkt u uw personeel als kerstpakket? En welk relatiegeschenk kiest u in deze periode voor uw zakelijke relaties? Geen makkelijke beslissing, want uw keuze bepaalt in hoeverre de ontvanger van het geschenk zich gewaardeerd voelt en hoe effectief uw merknaam gecommuniceerd wordt.

Food kerstpakket altijd een goede keuze

Een veilige keuze is daarom altijd het zogenaamde food-kerstpakket. Zo’n kerstgeschenk bestaat voornamelijk uit voedingsproducten en valt hiermee letterlijk in de smaak bij de ontvanger. Althans, als u het goed aanpakt natuurlijk. Een kerstpakket is een luxeproduct en hoort daarom producten van de hoogste kwaliteit te bevatten. In dat opzicht zit u bij Kerstpakket.nl absoluut goed.

Wij bieden u de keuze uit een breed assortiment levensmiddelen in uiteenlopende productcategorieën, waardoor u de ontvanger van uw geschenk altijd weet te verrassen met exclusieve artikelen. Ook bieden wij op het gebied van food speciale themapakketten aan, die zorgvuldig zijn samengesteld door onze experts voor een optimale balans. Elk jaar opnieuw zijn deze pakketten een groot succes.

Non-food biedt voordelen op het gebied van merkcommunicatie

Ook een non-food kerstpakket biedt natuurlijk een aantal voordelen. In tegenstelling tot levensmiddelen, zijn deze artikelen vaker dan één keer bruikbaar. Dat is niet alleen praktisch voor de ontvanger, maar ook voor u: iedere keer dat het product wordt gebruikt, wordt uw relatie herinnerd aan uw kerstcadeau en merk. Dat helpt ook nog eens bij het uitdragen van uw naamsbekendheid.

Binnen de non-food categorie zijn er tal van producten waar u uit kunt kiezen. Een populaire keuze zijn over het algemeen verzorgingsproducten, omdat deze niet alleen het verwengevoel van een mooi cadeau uitstralen maar tegelijkertijd uitermate bruikbaar zijn. Een luxe scrub, een exclusieve shampoo of een compacte douchegel voor op vakantie: goede wellnessproducten komen altijd wel van pas.

Stel zelf een unieke combinatie samen

Vindt u het lastig kiezen tussen beide bovengenoemde categorieën? Dat is goed voor te stellen, want zowel food- als non-food kerstpakketten worden in de regel sterk gewaardeerd door de ontvanger. Een slim idee is daarom om beide concepten met elkaar te verenigen in één pakket. Dat is iets wat veel van de themapakketten op onze website bijvoorbeeld al doen.

Bij Kerstpakket.nl heeft u daarnaast ook de mogelijkheid om uw eigen kerstpakket samen te stellen. Dit biedt u de gelegenheid zelf een unieke mix te creëren van de allerbeste food- en non-foodartikelen. Wilt u gebruik maken van onze Custom Made kerstpakkettenservice? Neem dan vroegtijdig contact met ons op via klantenservice@kerstpakket.nl of bel naar 053 7600561. Zo weet u zeker dat er voldoende tijd is om het pakket van uw dromen samen te stellen.