Eetbaar gereedschap als origineel kerstpakket

29 sep 2017

De bouwwereld is van oudsher een grote branche in Nederland. En ook in tal van andere sectoren wordt veelvuldig met gereedschap gewerkt. Een kerstpakket dat aansluit op dit thema, is dan ook een uitstekend geschenk voor medewerkers in uiteenlopende organisaties en bedrijven. Daarom bieden we bij Kerstpakket.nl het speciale pakket Gereedschap om op te eten.

Het leuke kerstgeschenk voor de handige klusser

Dit originele kerstpakket staat geheel in het teken van gereedschap en is het ideale cadeau voor iedereen die bekend staat om zijn handigheid. Van monteurs tot elektriciens en van bouwvakkers tot hobbyklussers; allen werken zij regelmatig met gereedschap en zullen zij dit leuke kerstgeschenk zeker weten te waarderen.

Met name de zak ambachtelijke gereedschapspasta valt op in het pakket. De kleurige stukjes pasta zijn er niet alleen mooi en feestelijk uit, maar zijn ook nog eens heerlijk om op te eten. Want bovenal is dit geschenk een toonbeeld van de allerbeste kwaliteit. Dat blijkt namelijk ook uit de vele andere artikelen die het bevat…

Eten en drinken tijdens de kerstdagen

Die andere artikelen zijn er bijna teveel om op te noemen. Want ondanks de voordelige prijs, zit dit kerstpakket boordevol lekkernijen die tijdens kerstavond of rond oud en nieuw zeker van pas zullen komen. Dat begint al bij de 2 flesjes Jupiler pils, die elke stoere klusser tijdens de feestdagen gegarandeerd uitstekend zullen smaken.

Bij een biertje mag een zoute hap natuurlijk niet ontbreken. In het kerstgeschenk vind je daarom onder meer een lekkere zak Lays Sensations, curly crackers en natuurlijk een zakje pinda’s. Niet luxe genoeg? Dit pakket bevat ook krokante toastjes en een luxe cup tonijnpaté. Dat wordt bourgondisch genieten tijdens de kerstdagen!

Leuk kerstpakket voor het hele gezin

Ook zoetekauwen komen met dit kerstpakket aan hun trekken, want in een Hollands kerstpakket mag een zakje Harlekijntje drop natuurlijk niet ontbreken. Speciaal voor de kerstdagen zijn er daarnaast 2 grote kerstboom koeken toegevoegd. Uw medewerkers spoelen ze weg met de bijgeleverde appelsap of het flesje Pepsi Cola Max!

Dit kerstgeschenk is niet alleen een cadeau voor de handige klusser zelf – ook bij de rest van het gezin valt het zeker in de smaak. Moeders en dochters weten wel raad met de tablet chocola en de mooie doos party chocolates! De voucher droomparken maakt dit geschenk helemaal af en biedt de mogelijkheid op een voordelig uitje voor het hele gezin.